Mobilee management & advies winnaar 2016 in Managementadviesbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20160616 -- Mobilee management & advies is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Managementadviesbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van managementadvies met een zeer sterke positionering. ‘Mobilee management & advies weet zijn grote knowhow uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het is een van de meest vooruitstrevende adviesbureaus van Nederland..’

Meer dan advies
Mobilee management & advies is anders dan de meeste andere adviesbureaus. Eigenzinnig. Het is nieuwsgierig en wil begrijpen waarom. Om zo bij te dragen aan de specifieke focuspunten van een organisatie of het probleem helder te krijgen en op te lossen. Dit vraagt een andere en onderscheidende visie en werkwijze. Niet die van een kant en klaar recept, maar veel meer in de rol van adviseur, coach, en implementator. De opdrachtgever is eerder partner dan klant. De verwachte meerwaarde moet tastbaar en meetbaar zijn. Mobilee is gevestigd in Utrecht. Het bedrijf telt ruim 50 adviseurs en is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Mobilee een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Het bedrijf belichaamt innovatie in optima forma, want men is continu bezig zijn diensten en producten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Op zoek naar het nieuwe
Mobilee is een bedrijf dat altijd op zoek is naar het nieuwe. De stijl is pragmatisch en doelgericht, een prettige manier van dienstverlening, gericht op klanten die hun doelen realiseren. Deze manier van werken wordt door klanten erg gewaardeerd. Klanten ervaren werkwijze en resultaat als verfrissend. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. De terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Mobilee management & advies is door de commissie tevens genomineerd als kanshebber voor de Nationale Business Succes Award 2016, voor meest innovatieve onderneming.

Meer informatie: www.mobilee.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Mobilee management & advies winnaar 2016 in Managementadviesbranche '
Lees ook