ifunds gaat internationaal met vertaalbureau L&L

BUNNIK, 20060810 -- Veel charitatieve instellingen en ledenwerforganisaties in Nederland gebruiken Aware en manyware van ifunds. Deze toonaangevende CRM-oplossingen voor fondsenwervers en ledenorganisaties waren tot op heden echter alleen in het Nederlands beschikbaar. ifunds heeft besloten om de oplossingen ook internationaal aan te bieden. Daarvoor benaderde ifunds deze maand L&L voor de vertaling van de software naar 3 talen.


Onder andere AMREF Flying Doctors, Heifer, de Vogelbescherming, Nierstichting Nederland, de Lepra Stichting, ZOA Vluchtelingenzorg, PvdA, SP en 9 provinciale Landschappen maken gebruik van Aware of manyware. Deze organisaties zijn in staat om de processen rondom fondsenwerving en ledenadministratie effectief en efficiënt uit te voeren. Doordat de gebruiker meer inzicht krijgt in zijn leden, kan gerichter gewerkt worden. Hogere opbrengsten zijn dan al snel het resultaat. ifunds biedt naast veel functionaliteiten de mogelijkheid de totale CRM-behoefte inclusief de operationele invulling hiervan aan ifunds te outsourcen.
Hans Gorter van ifunds over de keuze voor L&L: "L&L heeft een behoorlijke status als softwarevertaler binnen de ICT-branche. Wat ons eigenlijk definitief deed kiezen voor L&L waren de goede referenties en de proactieve houding van alle medewerkers van L&L."

Over ifunds: ifunds is al sinds 1994 actief in de charitatieve sector en biedt geïntegreerde ICT-oplossingen voor organisaties met grote donateurs- en ledenbestanden. De CRM-producten van ifunds zijn toonaangevend op het gebied van fondsenwerving, giftenadministratie, databasebeheer en analyse.
Voor meer informatie: www.ifunds.nl

Over L&L Languages & Localization: L&L is een internationaal tekst- en vertaalbureau met het hoofdkantoor in Nederland (Bunnik). Als een van de eerste ISO-gecertificeerde vertaalbureaus biedt zij organisaties de complete begeleiding bij het schrijven en vertalen van technische teksten en software in ruim 35 talen.
L&L werkt o.a. voor bedrijven als Furuno Electric, Unit 4 Agresso, Mammoet, Hewlett Packard, Euro RSCG 4D, Siemens, Sony, Trinicom, ifunds, Asentus, SSA Global, IEX, Capgemini en grote automerken als Ford en Seat.
Voor meer informatie: www.LandL.com

Deel: ' ifunds gaat internationaal met vertaalbureau L&L '
Lees ook