AFAS Software winnaar van de B2B Marketing Award 2016


Amstelveen, 20160318 -- Onder groot applaus is gisteren tijdens het B2B Marketing Forum in DeFabrique te Utrecht de B2B Marketing Award 2016 uitgereikt aan AFAS Software. Er waren drie genomineerden die live op het podium stonden om hun case te presenteren aan het publiek. Na de presentaties had het publiek de mogelijkheid om te stemmen en in combinatie met het juryoordeel rolde AFAS Software als winnaar uit de bus.

V.l.n.r.: Ingrid Archer (spotONvision), Sander Seton (AFAS Software), Ment Kuiper (IDMK Trainingen) en Lars Sørensen (dagvoorzitter van het B2B Marketing Forum).V.l.n.r.: Ingrid Archer (spotONvision), Sander Seton (AFAS Software), Ment Kuiper (IDMK Trainingen) en Lars Sørensen (dagvoorzitter van het B2B Marketing Forum).

De jury over de case:

De winnende case ‘De Accountancy Scan’ is een mooi voorbeeld van een complete en crossmediale marketingaanpak. AFAS heeft zichzelf uitgedaagd om eerder in het aankoopproces met potentiële klanten in aanraking te komen.

De focus op online leadgeneratie heeft er bij AFAS toe geleid dat een groot gedeelte van dat proces inmiddels is geautomatiseerd. Zo creëert AFAS bovenop de bestaande marketingmachine een modern en schaalbaar online marketingplatform met focus content om de doelgroepen eerder te bereiken en te raken.

De jury bestond dit jaar uit voorzitter Ment Kuiper van IDMK Trainingen, Nord van de Mosselaer van Tele2 en Marije van Donselaar van Nuon Business Nederland.

De overige twee genomineerden voor de B2B Marketing Award waren: Rabobank met de campagne IkGaStarten.nl en ABN AMRO Lease met hun campagne voor meer online lease-aanvragen. Vorig jaar sleepte Canon Nederland de award in de wacht.

Over de B2B Marketing Award

In 2010 introduceerde B2B marketingbureau spotONvision de B2B Marketing Award in Nederland. Voornaamste reden was om meer aandacht te krijgen voor B2B-marketing in ons land. Tegelijkertijd was er een sterke behoefte om onderling goede voorbeeldcases en ervaringen in de business-to-business uit te wisselen.

Over spotONvision

spotONvision is een demand generation agency, een modern B2B-marketingbureau, dat organisaties helpt hun omzet te verhogen. Wij creëren en implementeren geïntegreerde sales- en marketingstrategieën om je klant door de customer journey te leiden. We begeleiden je met lead generatie, lead nurturing, sales enablement en klantmarketing.

Om toekomstvaste resultaten te behalen adviseren wij onze klanten aan de hand van de belangrijkste pijlers van B2B-marketing: buyer persona’s en customer journeys, contentmarketing, lead management, en marketing technologie, zoals marketing automation en dashboards. Zo helpen we marketingteams met hun transformatie naar resultaatgerichte teams die niet alleen de beste ROI maar ook de beste klantbeleving leveren.

Met een ruime ervaring in B2B-marketing, sales en communicatie, werkt spotONvision onder meer voor klanten als AFAS, Elsevier, EY, Interpolis, Nuon, Sabic, Schiphol en T-Mobile Zakelijk.

Bovendien maakt spotONvision zich hard voor het uitwisselen van B2B-marketingkennis onder marketeers en richtte in 2010 het B2B Marketing Forum en de B2B Marketing Award op.

www.spotonvision.com
Twitter: @spotONvision


Deel: ' AFAS Software winnaar van de B2B Marketing Award 2016 '
Lees ook