Creatbot 3D printers kiest 3D Division als distributeur in de Benelux


ALMERE, 20151027 -- 3D Division BV, gevestigd in Almere en gespecialiseerd in 3D printing oplossingen, is door Creatbot 3D printers aangesteld als distributeur in de Benelux. Naast het leveren van de 3D printers van Creatbot gaat 3D Division ook de service en de ondersteuning verzorgen in de Benelux.

CreatBot biedt een volledig assortiment 3D printers die veel van de problemen oplossen die gebruikers ondervinden tijdens het 3D-printproces. Voorbeelden hiervan zijn het opraken van het filament tijdens het 3D printen of het mislukken van een print door stroomuitval.

[Creatbot 3D printers kiest 3D Division als distributeur in de Benelux]
Het zwakke punt van de meeste 3D printers is de extruder en het filament transport. Het technische design team van Creatbot heeft veel research gedaan en een nieuwe extruder ontwikkeld.

Deze intelligente 3D printer extruder is geschikt voor het printen met een lage temperatuur maar kan ook verwarmd worden tot 400°C. Hierdoor zijn er heel veel verschillende filament soorten geschikt voor de Creatbot 3D printers. Bovendien is de extruder voorzien van een geavanceerde techniek waardoor het filament zeer nauwkeurig vooruit en achteruit kan bewegen. De Creatbot 3D printers zijn leverbaar met 1, 2 of 3 printkoppen.

Het chassis van Creatbot 3D printers is gemaakt uit één stuk metaal. Het gewicht en de robuustheid van het chassis in combinatie met de kern XY architectuur staat garant voor een stabiele en nauwkeurige werking van de 3D printer.

Creatbot 3D printers halen een print resolutie tot 40 micron per laag en een bouw- en transportsnelheid van respectievelijke 180mm/sec en 250mm/sec. De 3D printers zijn leverbaar tot een bouwoppervlak van 300 x 400 x 520mm.

Bezoek voor meer informatie over Creatbot 3D printers de website van 3D Division: 3ddivision.nl

Over 3D Division BV
3D Division BV, gevestigd in Almere, is gespecialiseerd in 3D printers en 3D scanners voor zowel consumenten als bedrijven. Naast de hardware heeft 3D Division een zeer ruim assortiment 3D filament, 3D print software en onderdelen voor 3D printers. 3D Division beschikt over een support afdeling voor technische ondersteuning zowel in-house als on-site.

Over Creatbot
Creatbot, gevestigd in Zhengzhou City Henan province in China, is in 2011 opgericht door Chen Baohua (CEO). Creatbot ontwikkelt en fabriceert 3D printers van een hoogwaardige kwaliteit. In december 2014 bereikte Creatbot de mijlpaal van 10.000 verkochte 3D printers. De 3egeneratie Creatbot 3D printers, voorzien van de nieuwste technieken, zijn vanaf april 2015 op de markt.


Deel: ' Creatbot 3D printers kiest 3D Division als distributeur in de Benelux '
Lees ook