unitedprint.com SE meldt halfjaarlijks record

On line drukkerij start met de beste resultaten ooit en keert haar medewerkers een uitzonderlijke premie uit

DRESDEN, Deutschland--(BUSINESS WIRE)-- 20110705 --

De on line drukkerij unitedprint.com SE, die met print24 één van de allergrootste merken op het gebied van internetdrukkerij voert, zet haar geweldige groei op het gebied van ontvangen orders, omzet en winst verder in het tweecijferbereik.

Na investeringen ten bedrage van meer dan 10 miljoen euro op het gebied van druktechniek in het voorjaar, bouwt de unitedprint-groep in het lopende jaar nu ook zijn postpress uit, om nog betere kwaliteit en kortere levertijden te kunnen bieden.

In de eerste helft van 2011 stonden productoptimaliseringen en verbetering van de service aan de klanten centraal. Als gevolg hiervan werden de leveringstijden korter en daalde het klachtenpercentage tot beneden 1 percent. Intussen werden 99,99 % van alle bestellingen op de voorziene leveringsdatum, of zelfs nog vroeger, bij de klanten geleverd. Bovendien werden in 2011 de prijzen van nagenoeg alle producten verlaagd, en voor expresleveringen bedroeg de prijsverlaging zelfs tot 20 %. Hierdoor zijn de uitstekende tevredenheidsbeoordelingen van de klanten niet vreemd. 97 % van al onze klanten zouden print24 aanbevelen.

Meer bepaald met het oog op de toekomstige vereisten voor het bedrijf werd met de benoeming van Jan Stradtmann als directeur een grondige herstructurering van het beheer afgesloten. Deze 41-jarige was al sedert oktober 2010 verantwoordelijk voor de financiële zaken van unitedprint.com SE. "Voor de tweede helft van 2011 hebben wij nogmaals veel plannen gesmeed. Wij willen onze prijzen verder laten dalen en de leveringstermijnen nog inkorten. Ook internationaal versterken wij onze groei. Nog deze zomer starten wij met ons portaal print24 in Slovenië, Slowakije en Hongarije. Onze doelstellingen, 1.000 medewerkers een baan bezorgen en meer dan 100 miljoen euro omzet realiseren, zien wij zeker zitten en zijn vast haalbaar."

Over unitedprint.com SE:

unitedprint.com SE behoort wereldwijd tot de leidende bedrijven op het gebied van on line drukwerk. Deze internetdrukkerij biedt uw klanten, o.a. met het merk print24, flyers, plaketten, postkaarten, prospectussen, visitekaartjes, briefpapier e.v.a. , van topkwaliteit, met de kortste leveringstermijnen en tegen de laagste prijzen aan. Meer dan 500 medewerkers staan voor u 24 uur op 24 op de bres met behulp van de meest geavanceerde technologie op meer dan 10.000 m² productieoppervlakte. Onze vestigingen bevinden zich wereldwijd in 23 landen: België, Brazilië, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Canada, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Zweden, Zwitserland, Spanje, Tsjechië en de VS.

Meer gedetailleerde informatie over print24 en over onze producten en dienstverlening kunt u raadplegen op www.print24.com.

Telefonische contacten in het Duits en het Engels.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
unitedprint.com SE
Milena Jenke
Corporate Communications
Marketing
Telefon +49-351-27225407
Telefax +49-351-65633500
milena.jenke@unitedprint.com

www.unitedprint.com

Deel: ' unitedprint.com SE meldt halfjaarlijks record '


Lees ook