print24 introduceert speciale formaten

Online afdrukken voldoet nu aan uw persoonlijke wensen op het gebied van papierformaten

DRESDEN, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20110912 --

Bij online drukkerij print24 kunnen klanten met onmiddellijke ingang speciale papierafmetingen bestellen. De klant kan direct bij de productconfiguratie om zijn persoonlijke papierindeling vragen en print24 produceert en verzendt de bestelling met zijn gebruikelijke leversnelheid en betrouwbaarheid. Met dit initiatief ontwikkelt het bedrijf een belangrijk uniek kenmerk en is daarmee de enige online drukkerij die voldoet aan persoonlijke wensen op het gebied van papiergrootte. Tot nu toe moesten klanten hun speciale papierafmetingen door dure plaatselijke drukkers laten verzorgen.

Deze nieuwe service biedt print24 voor een groot deel van zijn producten aan. Zo zijn stickers, briefpapier, brochures en catalogi, folders, kalender, posters, briefkaarten,schrijfblokken, bureauonderleggers en visitekaartjes binnen bepaalde minimumeisen in elke grootte te bestellen. Klanten krijgen daardoor totaal nieuwe productvariaties. Ze zijn niet langer gebonden aan bepaalde standaard afmetingen en ze kunnen zich met hun promotiemateriaal creatief en persoonlijk boven de massa verheffen.

Over print24

print24 is een bedrijf van de unitedprint.com SE - Europa's marktleider in online afdrukken, en het bedrijf biedt zijn klanten flyers, posters, briefkaarten, brochures, briefpapier, visitekaartjes en nog veel meer van de hoogste kwaliteit, met de snelste levering en tegen de laagste prijzen.

Voor meer informatie over print24 en zijn producten en diensten gaat u naar https://www.print24.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
print24
David Gornickel
david.gornickel@unitedprint.com

Telefon +44-20-86019315

Deel: ' print24 introduceert speciale formaten '


Lees ook