Pinco Pallino Studio lanceert geboortekaartjes met Eftelingfiguren


De Efteling gaat samenwerking aan met Pinco Pallino Studio op Sprookjesgeboortekaarten.nl

BLARICUM, 20140408 -- Op een lelieblad in de vijver van het grote Sprookjesbos, wordt tussen zorgzame elfen en vrolijke kabouters een baby geboren. Het kindje groeit op onder Sprookjesboom als een wonderlijk wezentje in de wereld van kikkers, prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want op Sprookjesgeboortekaarten.nl kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van de Efteling.

Pinco Pallino Studio maakt sprookjesachtige geboortekaartjes, die ouders online kunnen personaliseren. Na de geboorte bewerkt Pinco Pallino een foto van het pasgeboren baby-tje in de geboortekaarten,  waarna het kleintje wordt omgeven door betoverende personages uit de Efteling.

"Voor ieder kind is de Efteling een feestje. Wij vinden het geweldig dat we ook de allerkleinsten mogen meenemen in een wereld, waarin zij worden omringd door kleurrijke suikerhuisjes en nieuwsgierige geitjes”, aldus Elizabeth Groeneveld van Pinco Pallino Studio.

Geboortekaartjes ook op schilderdoek
Pinco Pallino Studio vereeuwigt de zelf ontworpen Efteling-geboortekaartjes ook op schilderdoek. Een uniek schilderij voor dat ene bijzondere plekje in de babykamer of als waardevol geschenk aan de grootouders.  De studio maakt ook gepersonaliseerde schilderijen waarin oudere kinderen (3-8 jaar) kunnen schitteren tussen de sprookjesfiguren.

Over Pinco Pallino Studio
Pinco Pallino Studio ontwerp, ontwikkelt en produceert dromerige sprookjesillustraties op allerlei verschillende gelegenheidskaarten. Pinco Pallino werkt onder andere samen met bedrijven als Sanoma Uitgeverijen, Albert Heijn, Kids in the City en de gemeente Rotterdam. De studio is modern en origineel, maar laat nooit de liefdevolle authenticiteit van sprookjes verloren gaan.

www.sprookjesgeboortekaarten.nl


Deel: ' Pinco Pallino Studio lanceert geboortekaartjes met Eftelingfiguren '
Lees ook