Revolutie in kleurendisplays NCS


KROMMENIE, 20081013 -- 's Werelds meest gebruikte kleursysteem is vanaf nu verkrijgbaar in verdraaid handige presenteermodules. Verffabrikanten, verfgroothandels en detailhandel kunnen nu zelf kiezen welk kleuraanbod zij presenteren met behulp van een zeer gemakkelijk en volledig op maat in te richten systeem. Deze oplossing garandeert maatwerk en flexibiliteit voor optimale verkoopresultaten.

Er is goed nagedacht over de nieuwe displays. De opzet in modules biedt oneindig veel mogelijkheden voor de presentatie van verschillende maten en hoeveelheden kleurstalen. Een enkel paneel kan op de grond of aan de wand worden ingezet om een specifieke kleurselectie te presenteren van bijvoorbeeld trendkleuren, kleuren voor keukenpanelen, vloeren, enzovoort. Een uitgebreider aanbod vraagt om meer panelen die heel eenvoudig worden gecombineerd tot exact de gewenste afmetingen. Aangekleed met inspirerend beeldmateriaal zorgt de kleurendisplay voor een creatieve en inspirerende omgeving voor de klant.

De kleurstalen van NCS zijn volledig betrouwbaar. Elk product met hetzelfde kleurnummer heeft exact dezelfde kleur, ook bij nabestellingen! Dit is te danken aan het unieke kwaliteitssysteem van NCS met niet gedrukte kleurstalen die zijn bekleed met een speciale laklaag.

Gebruikers van de nieuwe kleurendisplays worden door NCS bediend met advies op maat. Dit bespaart heel veel onnodig denk- en uitzoekwerk.

Bezoek voor meer informatie de website van het NCS Colour Center Nederland: www.ncskleuren.nl.Noot voor redacties:

Deel: ' Revolutie in kleurendisplays NCS '
Lees ook