Fotokalenders nu ook in hoogglans


Printing-1 biedt nu ook voor fotokalenders de optie hoogglans.

LONDEN, 20110922 -- De fotokalender is onder Nederlanders een van de meest populaire kerstgeschenken. Dit jaar liggen er met kerst fotokalenders met hoogglansafwerking onder de kerstboom, want Printing-1 presenteert de nieuwe hoogglansafwerking voor wandkalenders met eigen foto's. Als er PU-lak op de afdruk wordt aangebracht, ontstaat er een hoogglansafwerking die dezelfde lichtintensiteit heeft als fotopapier. Een glanzend en heel persoonlijk fotogeschenk.

Al vijf jaar biedt Printing-1 haar klanten de mogelijkheid om persoonlijke fotoboeken samen te stellen. Naast foto's op canvas, fotoboeken en fotoboekkalenders presenteert Printing-1 nu ook wandkalenders, optioneel met hoogglansafwerking. Wanneer de hoogglansoptie wordt gekozen, worden de volledige pagina's van de kalender met een milieuvriendelijke hoogglanslaag bedekt die de foto’s extra glans geeft en details nog scherper weergeeft.


Hoogglans
Bovendien wordt elke pagina van de kalender na bedrukking verzegeld met een beschermende laag hoogglanslak. De uv-lak zorgt voor een betere beeld- en kleurenweergave, van een kwaliteit die vergelijkbaar is met die van een fotoafdruk op hoogglanspapier, maar dan zonder gebruik van temperatuurgevoelig PE-fotopapier.


Milieuvriendelijke fotokalenders met hoogglansafwerking
De klant kan uit acht verschillende formaten fotokalenders kiezen. De oppervlakte van het papier wordt dankzij de hoogglansafwerking beschermd tegen slijtage en verkleuring, waardoor de kalenderfoto's en de herinneringen lang bewaard blijven. Wie gebruikmaakt van de nieuwe glansoptie kan hier met gerust geweten voor kiezen, want de digitale afdruk komt tot stand zonder chemisch ontwikkeld PE-fotopapier, en de gebruikte materialen en processen voldoen aan de milieunorm ISO 14001*.


Speciale aanbieding:
Voor wie de nieuwe fotokalenders wil testen heeft Printing-1 een speciale aanbieding: voor de nieuwe fotokalenders geldt nu een introductiekorting van €10. De kortingscode “PRIXNL” geldt voor artikelen die door nieuwe klanten worden besteld en is geldig tot 31-10-2011.


Hoogglans fotokalender van Printing-1

Hoe maak je zelf een fotokalender?
De fotokalenders van Printing-1 hebben voor elke maand één pagina plus een titelpagina. De fotokalender kan in vijf heel eenvoudige stappen worden samengesteld met dertien of meer digitale foto's:
  1. Kies het formaat van de kalender: staand, liggend of vierkant. Bij Printing-1 kan het formaat achteraf nog worden gewijzigd.
  2. Selecteer de beginmaand en het beginjaar.
  3. Selecteer de titelpagina en de lay-out, voeg de foto's toe en kies de achtergrondkleuren. Er kunnen ook nog extra foto's worden toegevoegd, bijvoorbeeld kleine portretten op verjaardagen.
  4. Upload het zelfgemaakte ontwerp voor de fotokalender naar de server van Printing-1.
  5.  Log in op het online account van Printing-1 en stuur vrienden per e-mail een individuele toegangscode voor de fotokalender. Met deze code kunnen ze ook zelf op eigen kosten een exemplaar bestellen. Vanuit het online account kan altijd een afdruk van de fotokalender worden besteld.

Fotoboekspecialist
Printing-1 biedt een online fotoservice die compatibel is met Windows en MacOS en die kan worden gebruikt met foto's van alle digitale camera's. Printing-1 is gespecialiseerd in fotoboeken, kalenders en foto's op canvas. Dankzij een professioneel productieproces kan Printing-1 fotoalbums op “pocketformaat”, met ringbinding of geniet, al vanaf €7,95 aanbieden, exclusief €4,90 verpakkings- en verzendkosten. Tussen het pocket- en Premium-formaat (40 x 30 cm) biedt Printing-1 nog vijf middelgrote formaten met maximaal 250 pagina's. De extra kosten voor hoogglansafwerking voor een fotoboek op Maxi-formaat (30 x 30 cm) bedragen €0,30 per pagina.


Over Printing-1.nl
Printing-1 Limited is in oktober 2006 in Londen en Berlijn gestart als een Duits-Brits project. De internetservice is gespecialiseerd in hoogwaardige, moderne fotoproducten, zoals fotoboeken, kalenders en foto's op canvas. Bij Printing-1 kunnen klanten hun fotoboek of kalender uploaden naar de server van Printing-1, waarna ze gratis hun vrienden kunnen uitnodigen om hun kunstwerk online te bekijken. Indien gewenst, kunnen de uitgenodigde vrienden het product op eigen kosten bestellen. De service is compatibel met Windows en Macintosh.


Deel: ' Fotokalenders nu ook in hoogglans '
Lees ook