Kunstsite www.exto.nl opent expositielokatie in Ruinen


RUINEN, 20100607 -- Dit weekend heeft www.exto.nl haar eerste stappen in de 'echte wereld' gezet met de opening van haar eerste extopoint in Ruinen. Extopoint Apus Art is tot stand gekomen in samenwerking met Agnes Frijlink, een extokunstenares en exto-crewlid. De opening van dit extopoint valt samen met het tienjarig jubileum van exto. Ooit begonnen met n enkele site, is exto in 2010 uitgegroeid tot n van de grootste kunstsites van Nederland.

In het extopoint is kunst te zien en te koop van diverse extokunstenaars, wat samen een gevarieerde collectie vormt. We nodigen u graag uit om het extopoint in de komende maanden te komen bezoeken. Meer informatie en openingstijden kunt u vinden op de officile extopoint-site: apus-art.extopoint.nl, ook vindt u hier een overzicht van alle deelnemende kunstenaars. De deelnemende werken zijn te koop via de exto-webshop.

Exto is een community voor kunstenaars, kunstliefhebbers en galeries waar kunstenaars gratis een eigen site kunnen maken. Ook galeries kunnen zich inschrijven voor een vermelding en kunstliefhebbers kunnen een account aanmaken om nieuwsbrieven te ontvangen en favoriete kunstenaars en kunstwerken te bewaren. Exto stelt zich ten doel kunstenaars een eenvoudige manier te bieden om hun kunstwerken via internet te laten zien en om kunstenaars en kunstliefhebbers met elkaar in contact te brengen, zowel via de site van de kunstenaar als via het forum.

ExtoNoot voor redacties:

Deel: ' Kunstsite www.exto.nl opent expositielokatie in Ruinen '
Lees ook