TomTom NV breidt de website ilocal uit

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20100127 --

TomTom NV (AEX:TOM2) kondigt een facelift aan voor www.ilocal.nl.

Als onderdeel van TomTom kan ilocal zijn klanten nu een verbeterde service bieden.

Adverteerders krijgen meer publiciteit nu miljoenen TomTom-gebruikers via TomTom HOME de adressen van hun vestigingen kunnen downloaden naar hun toestellen.

De opgefriste ilocal-website biedt nu de volgende voordelen:

  • verbeterde gebruikservaring
  • eigen TomTom-kaarten
  • TomTom-routeplanner.

Verbeteringen voor adverteerders:

  • adverteerders beschikken op hun detailpagina over de "add to TomTom"-knop, waarmee de gebruikers van TomTom HOME het bedrijf op hun apparaat kunnen toevoegen.
Het nieuwe platform voor bedrijven:

Vanaf vandaag kunnen bedrijven het nieuwe ilocal-bedrijvenplatform gebruiken via https://bedrijvenplatform.ilocal.nl. Dit platform is gebruikersvriendelijk en werd in een nieuw kleedje gestoken.

Deze eerste stap komt het gebruiksgemak van de ilocal-website ten goede en onderstreept de inspanningen van de groep om zijn klanten een kwaliteitsvolle inhoud en dienstverlening te bieden.

Klik hier om naar de site te gaan www.ilocal.nl en klik hier https://bedrijvenplatform.ilocal.nl voor het nieuwe bedrijvenplatform.

Over TomTom

TomTom NV (AEX:TOM2) is wereldwijd marktleider voor navigatieoplossingen en digitale kaarten. TomTom NV biedt werk aan meer dan 3.300 mensen in vier businessunits - TomTom, Tele Atlas, AUTO en WORK.

De producten van TomTom zijn ontwikkeld met een focus op innovatie, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. De producten van TomTom bevatten onder andere all-in-one navigatieapparaten waarmee men direct vanuit de doos kan navigeren. Denk hierbij aan de prijswinnende TomTom GO familie, de TomTom XL, TomTom ONE series en de TomTom RIDER. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat TomTom producten een significant positief effect hebben op de rijvaardigheid en verkeersveiligheid.

Tele Atlas voorziet digitale kaarten en dynamische content aan 's wereld meest essentiële navigatie en locatiegebaseerde diensten (LBS). Door een combinatie van eigen producten en partnerships biedt Tele Atlas digitale kaarten aan met dekking in meer dan 200 landen en gebieden in de hele wereld. De automotive business unit ontwikkelt en verkoopt navigatiesystemen en diensten aan autofabrikanten en OEM's. WORK combineert toonaangevende communicatie en slimme navigatietechnologie met state-of-the-art geavanceerde tracking en tracing expertise.

Deel: ' TomTom NV breidt de website ilocal uit '


Lees ook