XboxLiveKaarten.nl nu exclusief Benelux reseller van Xbox Game Pass


BLARICUM, 20170929 -- Waar men tot voor kort voor Xbox Game Pass alleen terecht kon bij Xbox zelf, is dit abonnement nu ook exclusief in de Benelux online verkrijgbaar bij Xboxlivekaarten.nl. Ook bij het zusje van XboxLiveKaarten.nl, GamesDirect.nl, is het Xbox Game Pass abonnement vanaf vandaag te koop.

XboxLiveKaarten.nl nu exclusief Benelux reseller van Xbox Game PassDe sites van Warnaar Trading, actief sinds 2009 op het gebied van Digitale Xbox Live Kaarten, hebben al enige tijd te maken met een stormachtige groei. De verregaande samenwerking met Microsoft heeft nu ook gezorgd voor een echte primeur. Het is in de markt overigens niet erg gebruikelijk dat een reseller dergelijke exclusiviteit aangeboden krijgt, maar nu dus wel.

Games Downloaden voor een vaste lage prijs.
Voor een vergoeding van € 9,99 per maand heeft een gebruiker tijdens de looptijd van het abonnement, onbeperkt de beschikking over meer dan honderd Xbox One en Xbox 360 Games. De Game Pass activatie code wordt na betaling volledig automatisch per e-mail naar de speler verzonden.

Niet streamen maar downloaden.
De Games worden niet zoals gebruikelijk gestreamd, maar kunnen rechtstreeks gedownload worden naar de Xbox One Console. Op deze manier worden streamingsproblemen vermeden. De kwaliteit is hierdoor altijd altijd zeer goed en wijkt de spelervaring niet af van titels die men normaal gesproken in de winkel of online aanschaft. De dienst is alleen beschikbaar op de Xbox One. Elke maand worden nieuwe Games aan het Game Pass assortiment toegevoegd en worden oudere Games verwijderd.

Xbox One Games kopen met korting.
Als extra voordeel van het Xbox Game Pass abonnement kunnen Gamers zolang het abonnement loopt, Xbox One Games uit de Game Pass bibliotheek kopen met een korting van 20%. Op de aankoop van gerelateerde uitbereidingen is een korting van 10% van toepassing. Deze regeling geld echter niet voor Xbox 360 Games.


Deel: ' XboxLiveKaarten.nl nu exclusief Benelux reseller van Xbox Game Pass '
Lees ook