Adver-Online op Performa beurs in Utrecht


UTRECHT, 20071001 -- Op 3 en 4 oktober 2007 zal Adver-Online zijn plaats innemen op de Performa beurs te Utrecht. De Performa beurs is met ruim 5000 bezoekers de grootste vakbeurs in Nederland voor personeel & organisatie. Adver-Online is een professionele organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het registreren op diverse internet sites van vacatures van en voor bedrijven en organisaties.

Adver-Online pakt uit

Steeds meer sollicitaties verlopen via internet. En terecht. Want werven via internet is sneller, voordeliger en verhoogt de response. Maar, het voordeel van online werving heeft ook een nadelige kant. Het aanbod van ruim 200 vacaturesites is overweldigend. Het vereist veel tijd om op de juiste sites een vacature te plaatsen. Daarnaast kost het veel moeite om serieuze reacties uit de vele e-mails te halen. Adver-Online helpt daarbij.

Wie de beurs niet kan bezoeken maar wel interesse heeft om de dienstverlening van Adver-Online voor zijn organisatie uit te proberen kan vrijblijvend contact opnemen met nr: 023-5530350 of de website bezoeken: www.adver-online.nl

Adver-Online op de Performa beurs in Utrecht, standnummer C502.


Deel: ' Adver-Online op Performa beurs in Utrecht '
Lees ook