Veilige zoekmachine en startpagina van start


UTRECHT, 20071119 -- De website zoekveilig.nl voegt extra zekerheid toe aan internet. Vandaag om 12.00 uur heeft Zoekveilig een veilige zoekmachine en startpagina gelanceerd. De lancering werd ingeleid door de internetdeskundige Prof. Dr. C.N.A. (Cor) Molenaar.

Sinds de komst van internet en de opkomst van zoekmachines en startpagina's is weinig veranderd. Www.zoekveilig.nl is een verandering die een dimensie aan het zoeken en vinden op internet toevoegt.

Zoekveilig speelt in op de groeiende behoefte aan een veiliger internet. Geschikt voor consument, zakelijk, senioren, jongeren en kinderen.

10 jaar onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot een zoekmachine en startpagina met meerwaarde. Zo worden websites van keurmerken, waarborgen, certificeringen en andere zekerheden voorzien en staat iedere website onder menselijke redactie.

Volgens het principe "door en voor elkaar" kunnen bezoekers opmerkingen en suggesties achterlaten. Een redactie beoordeelt wat er mee gaat gebeuren en hoe dit op Zoekveilig weergegeven gaat worden.

Zoekveilig heeft als missie om met 250.000 bezoekers per dag in 2008 tot de top 100 van internet te behoren. Het platform bieden aan het midden- en kleinbedrijf voor de aansluiting met de lokale consument.


Deel: ' Veilige zoekmachine en startpagina van start '
Lees ook