Krachtenbundeling drukkerijen Grafinoord en Mart.Spruijt


MEEST MODERN MACHINEPARK IN REGIO AMSTERDAM ZORGT VOOR ONDERSCHEID

AMSTERDAM, 20110502 -- Drukkerijen Grafinoord en Mart.Spruijt bundelen kracht en expertise op drukkersvakgebied: twee sterke drukkerijen gaan samen verder met een geheel nieuw machinepark vanaf de locatie Mart.Spruijt in Amsterdam West. Vakbekwaamheid en nieuwe apparatuur vormen voor de combinatie Grafinoord en Mart.Spruijt een fundament voor een solide en zeer moderne drukkerij. Samen sterk voor een nieuwe toekomst.

[Rob Kastelein en Martin Key voor de KBA]
Meest modern

Met een geheel nieuw machinepark starten partijen aan een nieuwe gezamenlijke toekomst. De investering behelst drie vijfkleuren persen, waarvan een met dispersielak (74x106 cm en een 37x52 cm), twee Xerox 700 digitale drukpersen, een chemieloze Agfa Avalon N8 CTP configuratie met Apogee 7 software en twee grootformaat Eco-Solvent kleurenplotters. Hiermee verwezenlijken Grafinoord en Mart.Spruijt in één klap een drukkerij met het meest moderne machinepark van Amsterdam en omstreken.

Krachtenbundeling

Een jarenlange intensieve samenwerking is de basis voor een gezamenlijke stap richting de toekomst. Grafinoord is vermaard voor zijn commercieel drukwerk en Mart.Spruijt is een autoriteit op het gebied van kunstdrukwerk. “In het drukwerk van Mart.Spruijt herken ik dezelfde kwaliteit die wij leveren. Samenwerken zie ik als een logische vervolg”, aldus Rob Kastelein, directeur Grafinoord. Martin Key, directeur Mart.Spruijt vult aan: “Samen met Grafinoord zijn we sterker en bedienen we een brede markt. Met deze twee solide bedrijven bieden we een stevig fundament voor de toekomst.” De samenwerking verstevigt de positie in de markt en biedt een grondslag voor het produceren van kwaliteitsdrukwerk in Amsterdam en omstreken. Kastelein en Key worden gezamenlijk eigenaar van de nieuwe combinatie

Gevarieerd drukwerk

Drukkerij Grafinoord levert vanouds meerkleurendrukwerk voor verschillende A-merken. Drukkerij Mart.Spruijt staat bekend om het hoogwaardig foto- en kunstdrukwerk. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit zijn kernbegrippen voor al het drukwerk dat wordt geleverd. Deze hoogwaardigheid wordt als vanzelfsprekend ook toegepast op het overig drukwerk zoals jaarverslagen, corporate identity en folders. Beide drukkerijen beschikken naast het FSC certificaat ook over de ISO certificaten 12647, 9001 en 14001; het belang van kwaliteit en milieu wordt hiermee onderschreven.


Fotobijschrift: Rob Kastelein en Martin Key voor de KBA 106 5 kleuren drukpers.
Klik op de foto voor download 6.234.696 bytes

Deel: ' Krachtenbundeling drukkerijen Grafinoord en Mart.Spruijt '
Lees ook