Aan het werk met Workcity de vacaturebank voor werkend Nederland


Workcity.nl de nieuwe vacaturebank voor werkend Nederland

SNEEK, 20101105 -- Let's Work! Met dit motto onderstreept Workcity de ambitie om via de juiste match iedereen en hoger opgeleid personeel in het bijzonder snel aan het werk te krijgen en het dreigend tekort aan personeel in Nederland actief en transparant te bestrijden.

Alles voor de goede match

Koppel social media en vernieuwende online mogelijkheden aan d vacaturesite voor werkend Nederland: www.workcity.nl. Dat is de gedachte van oprichters Maddocks & Bugley (specialist in recruiten www.maddocksbugley.nl) en Snakeware (www.snakeware.nl specialist in website ontwikkeling). Sinds januari 2008 is er hard gewerkt aan deze bijzondere vacaturesite. Dankzij de unieke techniek en grote kansen vonden de oprichters in de Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM www.nom.nl) een perfecte derde partner om de ambities te verwezenlijken. "Om succesvol te zijn moet je alles goed doen. Van website tot het daadwerkelijk matchen. Altijd oprecht kwaliteit leveren in je gehele dienstverlening. Dat is precies wat wij met www.workcity.nl bieden", zegt Ate van der Meer, medeoprichter van Workcity. "Helemaal als je ziet dat de Nederlandse economie binnenkort dreigt vast te lopen door een nijpend tekort aan personeel is dit het moment om de nieuwe vacaturebank voor werkend Nederland te lanceren."

Ondernemers krijgen 1.500,- cadeau

Op het moment van lanceren, 19 oktober 2010, heeft Workcity al honderden vacatures online. Dit aantal zal in no time explosief groeien. Want Workcity stuurt geen factuur aan bedrijven en organisaties die zich binnen nu en het eind van het jaar inschrijven en vacatures plaatsen. "Zo kan iedereen met een vacature gratis kennis met ons maken", zegt directeur Danny Noorlander van Workcity. Elk bedrijf of organisatie die een profiel aanmaakt op www.workcity.nl krijgt gratis een zilver account van 1650 credits met een waarde van 1.500,-. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld 8 vacatures per profiel `live' te zetten.

Gemak dient de klant

Daarnaast heeft Workcity een aantrekkelijk satellietconcept waardoor organisaties niet langer hun eigen vacaturesite hoeven te maken maar deze kunnen afnemen van Workcity. "Met onze speciale Werken-Bij sites krijg je voor een paar honderd euro per maand je eigen recruitmentsite met mogelijkheid om door te plaatsen naar Workcity", legt Danny Noorlander uit. Naast het matchen tussen werkzoekenden en werkgevers biedt Workcity binnenkort meer producten en diensten. Naast de Werken-Bij sites zijn dit onder andere een matchingtool, een speciale app. voor op de iPhone of iPad en videorecruitment. Workcity heeft alles in huis om vraag naar en aanbod van werk op een moderne manier te matchen en hiermee het dreigend tekort aan personeel in Nederland transparant en actief te bestrijden.

Workcity


Deel: ' Aan het werk met Workcity de vacaturebank voor werkend Nederland '
Lees ook