Microvision SHOWWX Laser Pico Projector beschikbaar voor Benelux-markt


ABCOUDE, 20100416 -- Duo P. webshops & exploitatie uit Abcoude heeft de exclusieve import en distributierechten verkregen voor de Microvision SHOWWX Laser Pico Projector. Het nieuws over de komst van deze unieke minibeamer zoemt al maanden rond over het Internet maar nergens was hij nog te krijgen. Microvision is gestart met een wereldomvattende distributie waarna ook de eerste exemplaren in de Benelux zijn aangekomen.

De Microvision SHOWWX Laser Pico Projector is de eerste beamer die gebruik maakt van Lasertechniek. Voordeel hiervan is dat de beamer altijd haarscherp projecteert en in tegenstelling tot een lampenbeamer nooit hoeft te worden afgesteld. De SHOWWX is even groot als een iPhone en kan worden aangesloten op alle apparatuur met een VGA (video) uitgang. De laserkop projecteert 30 miljoen pixels per seconde en creert daarmee een ongevenaard scherp beeld. De maximale beeldomvang is 3 x 4 meter op een afstand van circa 4 meter. De projectietijd van 1 batterij is ongeveer 2.5 uur waarna opladen circa 1 uur duurt.

Over Microvision
Het bedrijf Microvision Inc. uit Redmond, USA is de producent van laserdisplays en barcode readers. Al jaren is Microvision de leverancier van de laserdisplays in militaire helmen en vliegtuigen. Deze techniek is nu omgezet in een consumentenbeamer van ongevenaarde kwaliteit.

Over Duo P. webshops & exploitatie BV i.o.
Duo P. webshops & exploitatie is zoals de naam al zegt een bedrijf dat webshops bouwt en exploiteert. Daarnaast streeft Duo P. naar exclusieve distributierechten van producten die uniek zijn in functionaliteit. Producten die al gemporteerd en/of gedistribueerd worden door Duo P. zijn de Livescribe Puls Smartpen (www.livescribeshop.eu) en de Wattson van DIY KYOTO (www.duradinoshop). De SHOWWX wordt aan consumenten verkocht via www.digigadgets.nl.


Deel: ' Microvision SHOWWX Laser Pico Projector beschikbaar voor Benelux-markt '
Lees ook