MijnAlbum.nl introduceert: foto's bewerken met 1 klik


HEERENVEEN, 20100827 -- De grootste online fotodienst van Nederland breidt haar diensten nog verder uit met een online foto bewerkomgeving. Zo biedt MijnAlbum.nl gebruikers de mogelijkheid om de online geplaatste foto's met n klik te bewerken en direct te delen met familie en vrienden.

"Met deze dienst kunnen bezoekers van de website zeer gemakkelijk iets moois van hun foto's maken", aldus Esther Sikkens, communicatiemedewerkster bij MijnAlbum.nl. "Dit maakt het extra leuk om foto's te delen met familie en vrienden via ons platform." Met het eenvoudig te gebruiken bewerkprogramma kunnen kleurveranderingen (o.a. sepia, zwart-wit), kaders en stickers aan de foto's worden toegevoegd. Na het bewerken kunnen de foto's direct gedeeld worden via e-mail, Hyves, Facebook of Twitter.

MijnAlbum.nl verwacht dat de nieuwe bewerkomgeving veel teweeg gaat brengen. Sikkens: "In Nederland is de bewerkomgeving uniek gezien het grote internetplatform waarop het aangeboden wordt en de vele mogelijkheden die het biedt om je foto's te bewerken. Bovendien is de bewerkomgeving zeer eenvoudig te gebruiken."

De bewerkomgeving volgt snel na de 2 miljoenste gebruiker die MijnAlbum vorige maand mocht verwelkomen.

Over MijnAlbum.nl
MijnAlbum.nl is de grootste online fotodienst van Nederland met 2 miljoen gebruikers en meer dan 180 miljoen foto's online. Gebruikers plaatsen digitale foto's in een online album en versturen een uitnodiging naar familie en vrienden voor het bekijken van de foto's.

MijnAlbum.nl

Grafisch materiaal vindt u achter de volgende links:
Bewerkomgeving: www.mijnalbum.nl/blogfiles/images/Bewerk_je_fotos_op_MijnAlbum.nl/fotoeditor.jpg
MijnAlbum.nl logo klein: www.mijnalbum.nl/afbeeldingen/logos/ma-logo-small.jpg
logo medium: www.mijnalbum.nl/afbeeldingen/logos/ma-logo-medium.jpg
MijnAlbum.nl logo groot: www.mijnalbum.nl/afbeeldingen/logos/ma-logo-big.jpg


Deel: ' MijnAlbum.nl introduceert foto's bewerken met 1 klik '
Lees ook