'Goede Doelen TV' biedt adverteerders perfect platform

DEN HAAG, 20060125 -- Fair Sales ondersteunt samen met mediapartner Your Channels TV 'Goede Doelen TV'. De nieuwe zender gaat vanaf het tweede kwartaal van 2006 24 uur per dag, 7 dagen per week, mini-documentaires van Goede Doelen uitzenden.


Bedrijven kunnen via Fair Sales zeer laagdrempelig op 'Goede Doelen TV' adverteren. Instappende adverteerders worden met bijzonder lage tarieven beloond. Adverteren op de televisiezender kan namelijk al voor 7.058 voor 60.000 seconden (16,6 uur!).

Daarnaast toont een adverteerder maatschappelijke betrokkenheid door op 'Goede Doelen TV' aanwezig te zijn. Het is goed voor het bedrijfsimago.

Voor bedrijven die geen kant-en-klare TV-commercial op de plank hebben leggen, is het mogelijk om een documentaire van een Goede Doel te 'Bill Boarden' (Deze uitzending werd mede mogelijk gemaakt door...)

Voor een Bill Board hoeft een adverteerder bij Fair Sales alleen een logo aan te leveren.

'Goede Doelen TV' biedt adverteerders dus een perfect platform om tegen lage kosten op televisie aanwezig te zijn n het imago van het bedrijf te versterken.

Voor promotiefilm van 'Goede Doelen TV' en aanvullende informatie over de zender verwijzen wij u naar www.fairsales.nl/bedrijven.

Deel: ' 'Goede Doelen TV' biedt adverteerders perfect platform '
Lees ook