Hèt Internet Marketing Seminar van het jaar


Kom naar het Elite Seminar van Tonny Loorbach op 14 t/m 16 september 2012

MAARSSEN, 20120831 -- Van 14 t/m 16 september 2012 organiseert internet ondernemer Tonny Loorbach de tweede editie van zijn veelbesproken “Elite Seminar”. In zijn eigen woorden is dit seminar de kers op de taart na een jaar vol met seminars, workshops, online uitzendingen en trainingen.

Het Elite Seminar is een evenement dat maar 1 keer per jaar wordt gegeven. Het is geen standaard business seminar met een vast onderwerp en een vaste spreker/trainer waar je naartoe gaat om jezelf een bepaalde “vaardigheid” aan te leren. Je komt hier om je business echt naar een volgend niveau te brengen!

Dit is een evenement voor ondernemers, door ondernemers. Gedurende 3 dagen komen er verschillende succesvolle en zeker inspirerende ondernemers naar voren om hun business lessen te delen. Dit zijn niet de theorieën uit het boekje maar verhalen van trainers die hetgeen ze vertellen ook daadwerkelijk succesvol in praktijk brengen!

Dit jaar maken 8 ondernemers/specialisten als spreker hun opwachting, het zijn:
  1. Tonny Loorbach (internet marketing)
  2. Aartjan van Erkel (copywriting)
  3. Jochem Uytdehaage (prestatie optimalisatie)
  4. Huub van Zwieten (persoonlijke passie & talent)
  5. Eelco de Boer (internet ondernemen)
  6. Schelte Meinsma (internet marketing)
  7. Gerhard Loorbach (financiën)
  8. Marijke de Jong (internet marketing)
Dit seminar heeft het allemaal, 3 dagen vol met informatie, inspiratie, inzichten, gezelligheid, netwerken en ga zo maar door. Uitgebreide informatie over dit evenement vind je op deze website: https://eliteseminar.nl Meer informatie over Tonny Loorbach vind je op deze website: https://internetmarketinguniversiteit.nl

Deel: ' Hèt Internet Marketing Seminar van het jaar '
Lees ook