Nieuwe hype de gezonde variant op NekNomination: Push ups or Pay


Een Nederlandse personal trainer was klaar met het alcoholmisbruik

AMSTERDAM, 20140220 -- Het online drankspel NekNomination heeft verleden week wederom aan twee Britten het leven gekost. Een Nederlandse personal trainer Danny Delvers bedacht een gezonde variant. Deze variant gaat nu als een lopend vuurtje de social media over. Op deze manier hoopt Delvers dat de filmpjes van NekNomination langzaam vervangen zullen worden door zijn gezonde variant: Push ups or Pay.

Tot nu toe gaat dat de goede kant op. De personal trainer is al in verschillende bekende Nederlandse programma's gekomen om zijn verhaal over Push ups or Pay te komen doen. Met de variant hoopt hij Nederland gezonder te krijgen.

Simpel en leuk 
Danny reageert: Ik zag die hype van necknomination voorbij komen en vond dat een leuk initiatief, maar erg jammer dat dit met alcohol moet. Daarom bedacht ik de gezonde variant. Ik wilde het laagdrempelig houden daarom iets simpels zoals 10 push ups gevolgd door een gezonde snack.

Het spel
Het gezonde spel werkt als volgt: maak tien push ups op een originele manier of plaats en eet vervolgens een gezonde snack. Nomineer daarna drie mensen die binnen 24 uur een filmpje terug moeten sturen via social media. Doen ze dit niet, dan krijg jij van de verliezers per persoon een maand lidmaatschap van een sportschool cadeau.

Internationaal
Neknomination begon in Australie en is wereldwijd nu erg populair. Wij zijn heel benieuwd of Push ups or Pay het wereldwijd net zo ver gaat schoppen. Tot die tijd is Nederland een goed begin om NekNomination de wereld uit te laten verdwijnen

Bron: www.personal-trainer.nl


Deel: ' Nieuwe hype de gezonde variant op NekNomination Push ups or Pay '
Lees ook