Lokale radio omroepen makkelijk vindbaar gemaakt


EINDHOVEN, 20130606 -- Online radio website Onlineluisteren.nl heeft een nieuwe zoekfunctie gelanceerd. Met deze nieuwe zoekfunctie kan men snel en makkelijk lokale radio omroepen in Nederland vinden.

Nieuwe zoekfunctie voor lokale omroepen
Vul in het zoekveld een plaatsnaam in en onze geografische database zoekt in een straal van 10 kilometer de lokale radio omroep in deze plaats en omgeving. Vervolgens kan met één druk op de knop een lokale radio omroep beluisterd worden.

Veel gemeenten
Nederland telt momenteel meer dan 400 gemeenten. Meer dan 300 gemeenten ondersteunen een lokale radio omroep. Alle lokale radio omroepen zijn toegevoegd in de database en kunnen met één druk op de knop beluisterd worden.

Regionale radio omroepen
De vernieuwde zoekfunctie houdt ook rekening met regionale en provinciale radio omroepen. Wordt er gezocht in een plaats in een bepaalde provincie of regio dan worden automatisch ook de regionale en provinciale radio omroepen getoond.

Grote radio portal
Onlineluisteren,nl is een van de grootste radio-portals van Nederland en heeft het meest complete overzicht van radiostations in Nederland. Dagelijks word er via de website meer dan 100.000x een radiostation geluisterd.


Deel: ' Lokale radio omroepen makkelijk vindbaar gemaakt '
Lees ook