Grootste ondernemersprijs van Nederland uitgereikt aan ATAG door J.P. Balkenende


Dit is een origineel bericht van Nationaal Business Succes Award Instituut

HILVERSUM, 20160208 -- De hoogste financiële ondernemersprijs van Nederland met de titel ‘De Nationale Business Succes Award 2015' is op 4 februari door Jan Peter Balkenende overhandigd aan ATAG Nederland. Deze grootste Ondernemersprijs van Nederland wordt georganiseerd door Het Nationale Business Succes Award Instituut. De voormalig minister-president overhandigde de grootste Ondernemersprijs van Nederland met een cheque ter waarde van 100.000 euro aan ATAG. De finalist werd geselecteerd uit maar liefst 324 Nederlandse deelnemende bedrijven, die volgens onderzoek van het organiserende NBSA-instituut en de deskundige vakjury, een opmerkelijke bijdrage leveren aan de Nederlandse economie.

''ATAG is een toonbeeld van oer-Hollands ondernemerschap en innovatie, bekend in elk Nederlands huishouden en ook wereldwijd exporterend', stelde de juryvoorzitter Steven van Eijck (voorzitter vereniging RAI) tijdens de galaopnamen in Studio 21, waar verder nog vier andere Finale-awards en 15 subawards werden toebedeeld aan bijzonder presterende Nederlandse ondernemingen.

'ATAG is dan wel de grote finalewinnaar,van deze editie 2015, maar alle ondernemingen die voor deze ondernemersprijs zijn geselecteerd, maken Nederland een sterker land', aldus voormalig minister-president Balkenende.

[Balkenende reikt grootste ondernemersprijs van Nederland uit aan ATAG]


Deskundige jury
De award en titel 'meest innovatieve onderneming 2015' is uitgereikt door prof.drs. Sylvester Eijffinger (Hoogleraar Economie) aan BIS, de specialist in bedrijfspresentatiesystemen. 'BIS loopt continu voor op de markt en weet expansief te groeien door grote R&D-inspanningen en intensieve samenwerking met klanten', aldus het jurylid.

De award en titel 'Groenste onderneming 2015' werd door jurylid Bernd Schneider uitgereikt aan CWS Nederland. 'CWS zorgt voor mens en milieu in 18 landen en loopt voor op de wetgeving.. Als deel van de maatschappij zien zij het zowel als taak als plicht om economische, ecologische en sociale leefomstandigheden te bevorderen.'

De award en titel 'beste start up 2015' werd door jurylid Joan Bassa (CEO Humanwave, voormalig Exact) uitgereikt aan Sustainable Durable Systems in Hengelo. 'Dankzij een revolutionair daksysteem waarmee aanzienlijke energiebesparingen worden gerealiseerd, die door de markt worden omarmd.'

De award en titel 'beste vrouwelijk CEO 2015' werd uitgereikt door jurylid Hans Rijnierse (SER-lid en voormalig CEO Sodexo) aan Winny Hoffmann van de Hoffmann Groep, een technisch bouwbedrijf dat onder leiding van mevrouw Hoffman een toonbeeld van goed management is. 'Ik betrek graag meer vrouwen in mijn onderneming', stelde zij, 'en dat blijkt toch een opgave.'

[Balkenende reikt grootste ondernemersprijs van Nederland uit aan ATAG]

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 13:55 uur. De finale van editie 2015 werd op zondag 7 februari om 14.30 uur uitgezonden op RTL7.


Deel: ' Balkenende reikt grootste ondernemersprijs van Nederland uit aan ATAG '
Lees ook