DutchView neemt technisch facilitaire dienstverlening over van RTL


HILVERSUM, 20080930 -- DutchView heeft vandaag bekend gemaakt dat zij met ingang van 1 januari 2009 de technisch facilitaire activiteiten van RTL Nederland wil overnemen. De Master Control Room (MCR) en het bandenarchief blijven bij RTL Nederland achter. Met deze toevoeging aan het bestaande dienstenpakket verstevigt DutchView haar positie in de Nederlandse markt.

DutchView CEO, Georgette Schlick, toont zich zeer verheugd met deze overname: "Studioregistratie en postproduction zijn kernactiviteiten van ons bedrijf en door deze overname geven we uitvoering aan de groeistrategie van ons bedrijf. Facilitaire dienstverlening is volgens onze overtuiging een specialisme dat vraagt om schaalgrootte en een permanente focus op innovatie en efficiency. De overname is voor ons een unieke opportunity, aangezien het ons werkpakket vergroot en onze marktpositie verstevigt."

Ook RTL Nederland is tevreden. "Dutchview is een betrouwbare onderneming met een goede naam, een zeer kwalitatieve dienstverlener met een financieel gezonde basis. We zijn verheugd de voor RTL Nederland benodigde technische expertise in de toekomst bij een dergelijke onderneming af te kunnen nemen", voegt RTL Nederland CEO, Bert Habets toe.


Deel: ' DutchView neemt technisch facilitaire dienstverlening over van RTL '
Lees ook