Lymic.nl eerste met 100% gratis daten


Den Haag, 20080206 -- Vanaf vandaag is Lymic.nl geheel gratis. Hiermee breekt Lymic.nl als eerste de markt van de datingsites open. Tot op heden zijn lidmaatschappen van 10 tot 25 euro per maand namelijk heel gebruikelijk. "Door iedereen een gratis lidmaatschap aan te bieden, vergroten we de kans op het vinden van de juiste match, en daar gaat het toch om.", aldus Marjolein van Appeldorn van Lymic.nl.

Op diverse datingsites is inschrijven al langer gratis, maar het daadwerkelijk in contact komen met andere gratis leden is onmogelijk. Het versturen van emailberichten met vrije tekst is namelijk slechts voorbehouden aan betalende leden.

Lymic.nl doet het anders
Om een leuke single te vinden is een uitgebreide keuze een vereiste, immers een zo groot mogelijk aanbod leuke single mannen en vrouwen vergroot de kans op succes. Dit grote aanbod ontstaat door het inschrijven en leggen van contacten voor iedereen mogelijk te maken.

Het 100% gratis daten bij Lymic.nl betekent onbeperkte deelname aan de online speeddate events. Hierbij ontmoet elke single via een webcam 10 andere singles waar elk 3 minuten mee gechat wordt. Na deze eerste kennismaking wordt meteen duidelijk of nadere kennismaking via de site gewenst is. Dit kan door het versturen van een van de 10 gratis interesseberichten of de 5 gratis vrije emailberichten per dag. Een andere gratis mogelijkheid is de ander uit te nodigen voor de n op n chat.

Natuurlijk zijn alle profielen, het zoeksysteem en het forum ook gratis. Verder ontvangt iedereen regelmatig potentile matches en diverse ledenacties per mail.

Actie in samenwerking met Dagblad De Pers succesvol
Dat het online speeddaten via Lymic.nl succesvol is kunnen tal van happy-ex-singles bevestigen. Zo ook de singles die tot nu toe meededen aan de single-actie in De Pers. Wekelijks presenteren zich hier twee Lymic-singles in de rubriek "Liever samen". Het idee is uniek aangezien het een combinatie is van een contactadvertentie en een datingsite. Lezers van De Pers reageren massaal waardoor de bijbehorende online speeddate wekelijks een drukbezochte happening is.


Deel: ' Lymic.nl eerste met 100% gratis daten '
Lees ook