Nieuwe website maakt internetten makkelijker


ALMERE, 20060907 -- i-Search.nl is vandaag officieel gelanceerd. Een compacte website met een zoekfunctie om via snelcodes direct te zoeken op andere websites of met diverse zoekmachines. Daarnaast voorziet i-Search.nl in het nieuws en dagelijkse links.

"Het idee voor i-Search.nl is ontstaan, omdat we de krachten van andere websites in n website wilden bundelen om zo de gebruiker van optimaal internetgemak te voorzien", aldus de oprichter M. Boer. "Er is geprobeerd om veelgebruikte internethandelingen zoals zoeken, het nieuws lezen, internetbank of webwinkel bezoeken, eenvoudig en overzichtelijk te maken."

I-Search.nl is voorzien van een zoekfunctie genaamd `FastCode'. Door middel van snelcodes is het mogelijk om vanuit i-Search.nl op andere websites of met diverse zoekmachines te zoeken. Door een code, gevolgd door een spatie en zoekterm, in te voeren, wordt er direct gezocht op de desbetreffende site of met de gewenste zoekmachine. Momenteel zijn er 25 codes beschikbaar, maar dit aantal zal snel uitgebreid worden en in de loop der tijd zal het mogelijk worden om zelf codes toe te voegen.

Daarnaast bevat i-Search.nl een ruim aantal links naar handige en veelgebruikte websites, onderverdeeld in de categorien `Actueel',' Shoppen', `Vakantie' en `Entertainment'. Het laatste nieuws is afkomstig van 82 bronnen, onderverdeeld in 17 rubrieken. Tevens zijn op de site de 5 recentste artikelen van de landelijke dagbladen en regionale kranten te lezen.

www.i-search.nl


Deel: ' Nieuwe website maakt internetten makkelijker '
Lees ook