Belangstelling voor Onthaasten en Genieten magazine onverwacht groot


Lentenummer nu beschikbaar voor rustzoekers

SEXBIERUM, 20120418 -- De belangstelling voor de eerste uitgave van het gratis online kwartaalmagazine Onthaasten en Genieten is onverwacht groot. Het lentenummer, dat afgelopen week verscheen, telt nu al 800 lezers. Drie maanden na de publicatie van het winternummer bladerden op internet ruim 2.450 personen door deze eerste editie. De thema's onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte blijken veel lezers aan te spreken.

Het lentenummer bevat onder meer een interview met kooiker, jutter en natuurmens Theun Talsma op Schiermonnikoog.Professional organizerInez Petter helpt anderen om thuis en op de werkplek rust en ruimte te creëren. Geertje Andringa geeft een sfeervolle impressie van de rust, de kleur en schoonheid van het Zuid-Chinese platteland. Verder aandacht voor Slow Coffee als alternatief voor een snel bakkie automatenleut. Tijdens een workshop in de Koffieschool kunnen de lezers tegen korting zelf Slow Coffee leren zetten. In de rubriek 'De 7 Vragen' vermoedt de bekende schrijfster Lisette Thooft dat dood zijn misschien ook wel heel fijn kan zijn.

Meindert van Dijk, uitgever en coördinator van het gelijknamige internetplatform Onthaasten en Genieten, is erg tevreden over de grote belangstelling. “Samen met enkele enthousiaste tekstschrijvers, columnisten en professionals in de onthaast- en genietsector hebben we geprobeerd om er een interessant en gevarieerd magazine van te maken. Het is dan bijzonder leuk wanneer je er zoveel positieve reacties over krijgt. Ook de vormgeving, goede leesbaarheid en vele grote foto's worden hoog gewaardeerd.” De sociale media, zoals Linkedin, Twitter, Hyves en Facebook, bevorderen de verspreiding van het online magazine.

Het Onthaasten en Genieten magazine biedt nieuws, reportages, interviews en columns. Verder onder andere informatie over 'slow food', eerlijke biologische producten, rustgevende muziek, een gevarieerde leestafel en informatie over stiltelocaties. De agenda bevat een actuele selectie van activiteiten en evenementen uit de agenda op de website.

Het magazine is te lezen op www.onthaasten-en-genieten.nl.


Deel: ' Belangstelling voor Onthaasten en Genieten magazine onverwacht groot '
Lees ook