Erwin Beckers fotografie wint publieksprijs Bruidsfoto Award 2016


Erwin Beckers bruidsfotografie wint publieksprijs Bruidsfoto & Film Award 2016

ZOETERMEER, 20160601 -- Maandagavond 30 mei zijn de Bruidsfoto & Film Awards 2016 uitgereikt tijdens een feestelijk event in de Maartenskerk in Doorn. De verkiezing werd dit jaar voor de twaalfde keer op rij georganiseerd. Bruidsfotograaf/-filmer Erwin Beckers uit Zoetermeer sleepte hierbij de publieksprijs in de categorie ‘Klaar voor de huwelijksdag’ in de wacht. Uit 2.200 inzendingen nomineerde de internationale, onafhankelijke vakjury van het evenement begin dit jaar tachtig foto’s in verschillende categorieën. Ook maakten vier bruidsfilms kans op een prestigieuze Bruidsfoto & Film Award.

[beschrijving]

Fine art

Bruidsfoto’s en -films krijgen steeds meer een kunstzinnige en fine art-achtige uitstraling, vertelt Susan Lippe-Bernard, voorzitter van de vakjury en internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine. Volgens haar tonen de ware beeldprofessionals echt oog voor detail en context. Een sterke visualisatie van de bruiloft speelt een hoofdrol. De kracht van het beeld wordt hierin belangrijker. Creativiteit en het (foto)moment zijn vaak bepalend. Soms meer dan de techniek.

Nieuw: bruidsfilm

Dit jaar maakt de categorie Bruidsfilm voor het eerst onderdeel uit van de awards. Naast een mooie fotoreportage laten bruidsparen ook steeds vaker hun bruiloft vastleggen in bewegend beeld.

Alle winnaars

De Bruidsfoto & Film Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en - filmmakers. Voor het complete overzicht van alle winnaars en eervolle vermeldingen, kijk op www.bffa.nl.


Deel: ' Erwin Beckers fotografie wint publieksprijs Bruidsfoto Award 2016 '
Lees ook