Nieuw en eigentijds magazine voor het bedrijfsleven


Sprekersbureau Quality Bookings komt deze maand met een geheel nieuwe magazine genaamd: SPREEK. Het SPREEK magazine is een laagdrempelig, eigentijds magazine dat zich richt op de trendy, zelfbewuste en no-nonsens eventmanager.

Almere, 20150922 -- Het SPREEK magazine staat vol met inspirerende, motiverende en grappige verhalen van iedereen die er op dit moment toe doet. Sprekers, artiesten, bekende Nederlanders, professoren, politici, sporters en presentatoren geven in het magazine hun frisse, humoristische en vaak ongezouten visie op het bedrijfsleven en de maatschappij.

Sprekersbureau Quality Bookings komt deze maand met een geheel nieuwe magazine genaamd: SPREEK.Zijn er niet genoeg magazines?
Waarom een magazine, vroegen wij aan Robert de Vries, oprichter en eigenaar van Quality Bookings? “U kent Quality Bookings als het bureau dat vooral online supersterk aanwezig is. Onze focus lag vanaf de start van ons bedrijf voor 80% online. Op internet hebben wij dan ook een groot marktaandeel weten te bemachtigen en deze positie blijft redelijk stabiel, ondanks de toenemende concurrentie. Nu de grote hype van internet redelijk over zijn hoogtepunt heen is, geloof ik als nooit tevoren in een goede mix van old school marketing en online positionering.” De afgelopen jaren heeft Quality Bookings zich steeds verder doorontwikkeld. Van een klein bureau dat tegen de grote jongens aan trapte, zijn zij uitgegroeid tot een bureau waar niemand meer omheen kan. Nog steeds avonturistisch en uitdagend, maar stabieler en hier en daar professioneler. Inmiddels hebben zij een flink exclusief aanbod weten te verbinden aan het bureau. Met deze sprekers en bekende artiesten hebben zij unieke concepten ontwikkeld voor uw congressen, seminars en bedrijfsevenementen. Deze concepten vindt u in het SPREEK magazine.

Welke spreker moet u boeken?
Op de website van Quality Bookings vindt u grote hoeveel profielen van sprekers, dagvoorzitters en cabaretiers. Maar wat hebben deze personalities nou echt te vertellen? Dat is als opdrachtgever altijd lastig om te beoordelen. Daarom bied Quality Bookings diverse tools op de sprekers ECHT te leren kennen. Daarvoor kunt u gebruikmaken van Quality Bookings TV, een online tv-kanaal met interviews met bekende sprekers, maar nu dus ook via het SPREEK magazine.

Annemarie Jorritsma op de cover
Op de cover van het eerste exemplaar van SPREEK staat niemand minder dan Annemarie Jorritsma, die nu zij geen burgersmeester meer is van Almere, regelmatig staat te spreken op congressen en seminars om het bedrijfsleven te inspireren. Verder staan er in het eerste magazine interviews en columns van Helga van Leur, Peter R de Vries, Joseph Oubelkas, Ramon Beuk, Ellie Lust en Kasper van Kooten. 


Deel: ' SPREEK Nieuw en eigentijds magazine voor het bedrijfsleven '
Lees ook