Fotodienst MijnAlbum lanceert MijnBestand.nl


HEERENVEEN, 20091104 -- Online fotodienst MijnAlbum.nl lanceert vandaag het nieuwe platform MijnBestand.nl. Dit is een site waar iedere internetgebruiker binnen enkele seconden grote bestanden, documenten, filmpjes en muziek kan uploaden en delen met familie, vrienden en collega's. Privacy en gebruiksgemak staan hierbij voorop.

Het nieuwe platform spreekt een brede doelgroep aan, aldus Andries Nolles, marketing directeur bij MijnAlbum.nl. "MijnBestand.nl is geschikt voor iedereen die werkt met Microsoft Office, zelf filmpjes maakt of een muziekbestand wil delen met wie dan ook. De kracht ligt, net als bij MijnAlbum.nl, in het priv delen van bestanden."

De nieuwe service is bovendien gericht op eenvoud. Nolles: "Om bestanden te delen hoeven gebruikers zich niet aan te melden. Bestanden worden opgeslagen op onze beveiligde servers. Men stuurt eenvoudig een uitnodiging waarna het bestand door vrienden of collega's gedownload wordt. Bestanden met een grootte tot 300 MB kunnen worden geplaatst."

Dat het bedrijf ervaring heeft met het opslaan van bestanden spreekt voor zich. Sinds de start van moedersite MijnAlbum.nl in 2004 werden er bijna 150 miljoen foto's geplaatst. Iedere maand heeft de website 1,3 miljoen unieke bezoekers.

MijnAlbum.nl

MijnBestand.nl


Deel: ' Fotodienst MijnAlbum lanceert MijnBestand.nl '
Lees ook