Het nieuwe online radio luisteren


Onlineluisteren.nl is vernieuwd

Eindhoven, 20120731 -- Online radio website Onlineluisteren.nl is grondig vernieuwd. Ruim 250 radio zenders zijn beschikbaar. Alle radiozenders zijn onderverdeeld in verschillende muziekstijlen. Onlineluisteren.nl heeft vrijwel alle muziekstijlen beschikbaar zoals: Jazz, blues, soul, pop, hits, reggae, gouwe ouwe, rock, nederlandstalig, dance, trance, R&b, urban, regionaal, lokaal, etc.

Makkelijk en snel radio luisteren.

Online radio website onlineluisteren.nl is erop gericht om radio luisteren via het internet makkelijker te maken. De website laadt snel en is gebruikersvriendelijk. Er is een zoekfunctie aanwezig om snel een radiostation te zoeken. Alle radiostations zijn netjes onderverdeeld in verschillende muziekstijl categorieën Klik op een radiozender en deze zal direct starten met spelen.

Favorieten instellen.

Bij elke zender staan 2 knoppen. Met de play-knop wordt op de zender afgestemd. Door op het sterretje te klikken wordt een zender toegevoegd aan de favorieten. De favorieten komen in een apart kader te staan. De lijst met zenders is te doorzoeken, bezoekers kunnen radiozenders sorteren op genre.

Veel luisteraars.

Onlineluisteren.nl is een van de grootste online radio website van Nederland met meer dan 250 radiozenders. Dagelijks luisteren er duizenden mensen via de online radio website onlineluisteren.nl.

Luister aanbod

Het aanbod op onlineluisteren.nl bestaat uit grote en populaire radiostations zoals 3FM, radio 538 en radio veronica. Daarnaast zijn ook kleinere radiostations en themazenders beschikbaar zoals gouwe ouwe webradio old men's radio en een non stop Beatles radio zender.


Deel: ' Het nieuwe online radio luisteren '
Lees ook