Studio Schouwburgplein: de nieuwe TV-studio in hartje Rotterdam


Rotterdam, 20150609 -- Aanstaande donderdag 11 juni 2015 wordt Studio Schouwburgplein, de nieuwste TV-studio van Rotterdam, officieel geopend. John de Wolf en andere bekende Nederlanders, televisiepersoonlijkheden, bestuurders en ondernemers maken hun opwachting tijdens de openingsreceptie. In Studio Schouwburgplein worden opnamen gemaakt voor landelijke programma’s van onder meer RTL7, RTL4 en SBS6. De professionele TV-studio wordt ook gebruikt als eventlocatie voor seminars en bedrijfspresentaties.

Studio Schouwburgplein is een initiatief van TV Media Partners, de Rotterdamse producent van multimediale communicatie concepten. Het bedrijf is gepast trots op deze uitbreiding met een eigen studio. ‘’Deze nieuwe TV-studio in Rotterdam is voorzien van de meest moderne opname- en registratieapparatuur en kent een oppervlakte van totaal 400 vierkante meter. ‘Het biedt veel mogelijkheden voor zakelijk en ondernemend Rotterdam.’ aldus Leo Houkamp, directeur TV Media Partners.

Studio Schouwburgplein beschikt over de meest moderne faciliteiten die te gebruiken zijn voor:
  • TV-programmaopnamen (landelijke tv programma’s worden in onze studio opgenomen: www.altijdjong.tvwww.businessaantafel.tv, www.shoppingenlifestyle.tv)
  • Web casting, live uitzendingen die via streaming worden uitgezonden op het internet
  • Studioverhuur voor reclamebureaus en mediaproductiebedrijven
  • Instructie- en bedrijfsfilms, TV Media Partners is de grootste aanbieder van bedrijfsfilms op broadcastniveau van Nederland
  • Live bedrijfspresentaties & events, waarin TV-opnames een prominente rol spelen
Strategische mediapartners voor nationale broadcasters RTL Nederland en SBS

In Studio Schouwburgplein worden inmiddels wekelijks opnamen gemaakt voor TV-programma’s die onder meer op RTL7, RTL4 en SBS6 worden uitgezonden. Aantrekkelijke Branded Content programma’s als Business Aan Tafel, De Succesfactor en Altijd Jong worden in de nieuwe Rotterdamse studio opgenomen.

Leo Houkamp, directeur van TV Media Partners: ‘Met onze nieuwe TV-studio beschikt Rotterdam over haar eigen professionele TV-studio. We zijn trots dat wij met deze nieuwe studio ons partnership met RTL Nederland en SBS een nieuwe dimensie kunnen geven. Daarbij biedt het ook mogelijkheden om Studio Schouwburgplein te gebruiken voor events – zoals bedrijfspresentaties en seminars - tot 200 man, waarbij we natuurlijk opnamen op broadcastniveau registreren’.

Openingsreceptie nieuwe TV Studio op 11 juni 16.00 uur tot 21.00 uur.

De opening van Studio Schouwburgplein vindt plaats op donderdag 11 juni. De officiële opening wordt verricht door ex-profvoetballer John de Wolf en presentator en acteur Bert Kuizenga om 17:00 uur. De receptie vindt plaats tussen 16:00 en 21:00 uur. Belangstellende ondernemers en vertegenwoordigers van de media zijn uiteraard van harte welkom on kennis te maken met de nieuwste TV-studio én eventlocatie, in hartje Rotterdam. 


Deel: ' Studio Schouwburgplein de nieuwe TV-studio in hartje Rotterdam '
Lees ook