John de Wolf als 'culinair recensent' op SBS6


Kijk naar ‘Shopping & Lifestyle’ bij SBS6 op zondag 20 september om 12:30 uur

ROTTERDAM, 20150915 -- Oud-profvoetballer John de Wolf (52) gaat voor SBS6 op een culinaire ontdekkingsreis door Nederland. Hij zal zes restaurants bezoeken en deze op zijn eigen ‘Rotterdamse’ wijze onder de loep nemen. Dit doet hij in de restaurant special van het succesvolle tv-programma Shopping & Lifestyle op SBS6.

De restaurant special met John de Wolf zal op zondag 20 september worden uitgezonden om 12:35 en herhaald worden op zaterdag 26 september om 14:25 op SBS6. Het Rotterdamse productiehuis TV Media Partners is de producent van Shopping & Lifestyle. John de Wolf vormt dit seizoen samen met Erik van Welzen het presentatieteam van Shopping & Lifestyle. In dit programma worden elke week de laatste lifestyle- en woontrends besproken.

John de Wolf

John de Wolf is een van de opvallendste spelers uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Bij onder meer Sparta, Feyenoord en Wolverhampton Wanderers groeide hij uit tot een van de meest gevreesde voetballers op het veld. Met Feyenoord werd hij kampioen van Nederland en behaalde hij drie nationale bekers. John de Wolf: “Ik vind het leuk om langs te gaan bij verschillende restaurants om hun gerechten onder de loep te nemen.”

John de Wolf Promo from TV Media Partners on Vimeo.
Deel: ' John de Wolf als 'culinair recensent' op SBS6 '
Lees ook