Aankondiging van het erotische werk ´Hotel vol Verlangens´


WAALWIJK, 20130927 -- Eigenlijk willen we het allemaal wel; even buiten de gebaande paden lopen. Uit angst te worden verstoten uit onze omgeving geven we niet toe aan dat gevoel, dat in ieder mens wel schuilt. Het is om die reden, dat we iedere dag als voorgeprogrammeerde robots opnieuw beginnen aan hetzelfde ritme. Sterker nog: ons hele leven is opgebouwd uit diezelfde fases. Het ritme succesvol doorbreken is slechts een paar van ons gegeven. De rest ontbreekt lef en durf.

De personages uit Hotel vol Verlangens worstelen daar allemaal mee. Tegen de stroom in zwemmen blijkt moeilijker dan gedacht. Totdat ze elkaar tijdens een vakantie op een zonnig toeristeneiland ontmoeten en blijkt, dat niemand alleen staat. Hartsvriendinnen komen hierdoor zaken van elkaar te weten, die anders verborgen zouden blijven. Stoere vrouwen veranderen plotseling in kleine meisjes. Ze komen erachter dat er meer is dan dat eeuwige perfecte plaatje, dat feitelijk alleen maar uit materialisme bestaat. Allemaal hebben ze dezelfde overeenkomst: hun verlangens.

Hotel vol Verlangens is een erotische vertelling in dagboekvorm over het maken van keuzes. Het is geschreven met een kritische blik op de huidige materialistische samenleving. Het is een treffend, helder en beeldend verhaal over een groep vrouwen, die net dat ene stapje extra wil zetten, maar waarbij de durf ontbreekt. Onbewust hangen de zelfbewuste vrouwen  zich op aan de enige man in het gezelschap. Niet omdat hij er goed uit ziet of veel geld heeft, maar vanwege zijn levensstijl.


Deel: ' Aankondiging van het erotische werk ´Hotel vol Verlangens´ '
Lees ook