Snor op shortlist Gourmand Cookbook Awards


On Fire in de race voor beste barbecueboek ter wereld

UTRECHT, 20150529 -- Het barbecueboek ‘On Fire, het grote bbq-boek voor vrouwen (én mannen)’ van Uitgeverij Snor staat op de shortlist van de tien beste barbecueboeken ter wereld bij de internationale Gourmand Cookbook Awards. De uitreiking van de Gourmand Cookbook Awards vindt op 9 juni plaats in Yantai, China. Auteur Madame Charlotte (Charlotte Fielmich) en de uitgevers van Uitgeverij Snor zullen hierbij aanwezig zijn.

On Fire is september 2014 verschenen. Het boek is opgedeeld in seizoenen en begint met barbecueën in de winter. Barbecueën is lekker het hele jaar door, niet alleen voor mannen. Daarom in On Fire alle tips en tricks om het vuur aan te steken en de lekkerste gerechten te bereiden. Mét alle benodigde ingrediënten om van barbecueën een feest te maken.

Gourmand Cookbook Awards
De Gourmand Cookbook Awards is een internationale kookboekenverkiezing die jaarlijks wordt gehouden sinds 1995. Dit jaar is de uitreiking in Yantai, hoofdstad van de provincie Shandong, de grootste wijnstreek van China. Eerdere edities vonden plaats in Beijing en Parijs.

Over de makers
Charlotte Fielmich (Madame Charlotte) is kok, (recepten)schrijfster en (food)styliste. Ze runt haar eigen cateringbedrijf in Amsterdam. Met haar grote barbecueboek On Fire (2014) liet ze de wereld kennis maken met de mogelijkheden die barbecuen biedt. Saskia Lelieveld maakte de foto’s. De vormgeving van dit boek is in handen van Studio 100 Procent. Het tweede (en zomerse) boek van deze makers, Koken op een Vuurtje, verscheen onlangs bij Uitgeverij Snor. Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen.


Titelinformatie:
Titel: On Fire, het grote BBQ-boek voor vrouwen (én mannen)
Auteur: Charlotte Fielmich
Fotografie: Saskia Lelieveld
Vormgeving: Studio 100 Procent
ISBN: 978-90-79961-795
Aantal pagina’s: 144
Formaat: 247 x 176
Uitvoering: gebonden
Prijs: € 24,95

Deel: ' Snor op shortlist Gourmand Cookbook Awards '
Lees ook