Gedichtenbundel 'In de ban van het zijn' van Elaine Muring verschenen


DEVENTER, 20100511 -- Bij uitgeverij FreeMusketeers is onlangs de eerste gedichtenbundel van Elaine Muring verschenen, getiteld 'In de ban van het zijn'. De bundel bevat onder meer gedichten over mooie, soms onbereikbare liefdes en pijnlijk verbroken relaties.

Elaine Muring werd in 1949 geboren in Ambon (Indonesi). Haar eerste gedicht schreef ze op de MMS in Deventer. Het gedicht moest gaan over verdriet. Dat onderwerp bleek haar goed te liggen en ze raakte in de ban van het schrijven van gedichten om zo haar gevoelens uit te drukken. De titel van deze bundel verwijst daarnaar, evenals het eerste gedicht:

In de ban van het zijn,
aan de rand van de stilte,
was het dat ik heel veel sprak
en heel veel lachte
omdat ik anders had gegild:
houd me vast
ik voel me zo klein.

In deze bundel staan gedichten over mooie, soms onbereikbare liefdes en pijnlijk verbroken relaties. Een aantal zijn speciaal geschreven voor mensen die het moeilijk hebben. Het meeleven met wat ze meemaken. Het zijn gedichten over diverse soorten van gevoel en waarschijnlijk herkenbaar voor iedereen.

Titel: In de ban van het zijn
Auteur: Elaine Muring
Uitgever: FreeMusketeers
ISBN: 978-90-484-1196-2
50 pagina's, formaat 130 x 190 mm

Te bestellen via internet bij o.a. Bol.com, NoordNederlandseBoekhandel, Libris.nl, uiteraard bij FreeMusketeers en voor een gesigneerd exemplaar bij muring@home.nl

i757.photobucket.com/albums/xx212/elainemuring/PosterboekjeFMMuring.jpg


Deel: ' Gedichtenbundel 'In de ban van het zijn' van Elaine Muring verschenen '
Lees ook