Rob Trip ontvangt ‘MAF berichten vanuit een ontregeld brein’


Rob Trip te gast bij boekpresentatie ‘MAF berichten vanuit een ontregeld brein’

ARNHEM, 20120918 -- Woensdag 26 september 2012 van 18.30 uur tot 20.00 uur (inloop vanaf 18.00 uur) organiseert uitgeverij MAF Schrijverij, met medewerking van Rob Trip, de Hersenstichting Nederland en de Samenwerkende Hersenletsel Organisaties Nederland (SHON), de presentatie van het boek ‘MAF berichten vanuit een ontregeld brein’ van auteur Gerard de Bruin (1961) uit Dieren. De presentatie vindt plaats in boekhandel Selexyz-Dekker aan het Jansplein 56 te Arnhem.

Het eerste exemplaar zal die avond door Gerard de Bruin worden uitgereikt aan radio- en tv-presentator en ambassadeur van de Hersenstichting Nederland, Rob Trip, die ook het voorwoord heeft geschreven. Van ieder verkocht exemplaar van het boek ‘MAF berichten vanuit een ontregeld brein’ wordt € 1,00 gedoneerd aan de Hersenstichting Nederland. Na afloop van het officiële gedeelte kunnen de aanwezigen hun boek door Gerard de Bruin laten signeren.

Over het boek ‘MAF berichten vanuit een ontregeld brein’ Ineens was het er, vanuit het niets. Een steek in mijn hoofd, alsof er een gloeiend hete punt van een mes in werd gestoken. Voor degenen die het nog niet weten, er is bij mij motorische afasie vastgesteld, oftewel MAF zoals ik het zelf maar heb gedoopt. Want dat is het.

Met gevoel voor humor beschrijft Gerard de Bruin het aangrijpende verhaal over zijn leven met een hersenstoornis. Vanaf het moment dat twee steken in zijn hoofd zijn leven voorgoed veranderden, is hij begonnen met het schrijven van kleine verhalen, MAF berichten genaamd. Te samen vertellen ze het grote verhaal over zijn ziekte en revalidatie, over terugval en moedig doorgaan, over onzekerheid en hoop, over  angst en woede, over frustratie en acceptatie.

Rob Trip beëindigt zijn voorwoord als volgt: ‘Lees de belevenissen van Gerard en word er, net zoals ik, stil van.’

‘MAF berichten vanuit een ontregeld brein’ is vanaf 26 september a.s. verkrijgbaar bij de (internet)boekhandel en via de website www.mafberichten.nl, waar u ook een gesigneerd exemplaar kunt bestellen. Hier kunt u tevens meer informatie lezen over het boek, de auteur, de MAF berichten en de MAF Schrijverij.


Deel: ' Rob Trip ontvangt ‘MAF berichten vanuit een ontregeld brein’ '
Lees ook