Symbolen van de energetische natuur van de mens over de hele wereld


Den Haag, 20151130 -- Het boek 'Het Hologram en De Diamantcode' van Catherine de Koning is vandaag bij Uitgeverij U2pi in Den Haag verschenen. Daarin beschrijft zij de symboliek die de volkeren op de wereld met elkaar verbindt. Het is de neerslag van een jarenlange persoonlijke ontwikkeling (waaronder een opleiding bij de Barbara Brennan School of Healing) en ontelbare reizen van de auteur.

Tijdens archeologische werkzaamheden over de hele wereld worden oude constructies, tekeningen en voorwerpen van de generaties die ons voorgingen aan de vergetelheid onttrokken. De symbolen die op deze vondsten staan afgebeeld vertonen opmerkelijk veel overeenkomsten. Zo wereldwijd verspreid vertellen deze patronen een opmerkelijke boodschap. Maar welke?

Aan de hand van drie beeldjes (ca. 3500 v.Chr.) worden de patronen ontrafeld en inzichtelijk gemaakt. De symbolen verwijzen naar een oud kennissysteem over het doel van elke mens dat uit het hedendaagse bewustzijn is verdwenen. Ook is daarin vastgelegd hoe dat bewustzijn gereactiveerd kan worden door die mens zelf.

Het oudste voorwerp in dit boek gaat 70.000 jaar terug in de tijd. Door middel van foto's kan de lezer zelf vaststellen dat de symboliek in alle ver van elkaar verwijderde tijden en windstreken dezelfde bleef. Al reizend door de symboliek wordt ook de universele betekenis van het Sinterklaasfeest uit de doeken gedaan. De voorheen onzichtbare rode draad wordt zichtbaar gemaakt; de volkeren van de chaotische wereld worden met elkaar verbonden in hetzelfde symbool dat verwijst naar één opdracht...Wat zijn we vergeten?

Het boek staat vol met fraaie full colour afbeeldingen van symbolen over de hele wereld en is voor 27,50 euro bij iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen verkrijgbaar.
Het Hologram en De Diamantcode - Catherine de Koning - Paperback (ingenaaid) - 324 blz - ISBN 978-90-8759-565-4.


Deel: ' Symbolen van de energetische natuur van de mens over de hele wereld '
Lees ook