Aankondiging: Tweede Snorfestival op 20 september bij de Lievelinge


UTRECHT, 20150624 -- Wegens groot succes van de eerste editie van het Snorfestival, organiseert Uitgeverij Snor een tweede Snorfestival, dat op 20 september plaatsvindt op Kampeerterrein de Lievelinge in Vuren. Met workshops lindyhoppen, jongleren, worsten draaien, plantenhangers macrameeën, illustreren, Relax Mama, verkiezing Oppas van het Jaar en nog veel meer. Plus de kans alle auteurs, illustratoren, andere medewerkers en fans van Uitgeverij Snor in het wild ontmoeten. Binnenkort start de online ticketverkoop voor het Snorfestival. Reserveren kan nu al.

Succes
Het eerste Snorfestival, dat op 21 september 2014 op dezelfde locatie gehouden werd, was een daverend succes. Dubbel zoveel bezoekers dan verwacht, en alleen maar positieve reacties. Het tweede Snorfestival wordt minstens zo spannend, beloven de uitgevers. Tijdens het festival kunnen bezoekers een duik nemen in de Wereld van Snor en komen de Snorboeken tot leven. Op één van de leukste plekken van Nederland - camping de Lievelinge in Vuren, kun je de hele dag eten, dansen, zwemmen, drinken, shoppen en duizend en twee dingen leren. Mediapartner Flow magazine zal ook een aantal workshops verzorgen.

Gathering en leren
Wat maakt dat dit festival zo succesvol is? Uitgever Annemarieke Piers vertelt: "Mensen vinden het fijn om elkaar live te ontmoeten, na elkaar via social media en gemeenschappelijke interesses te hebben leren kennen. Het Snorfestival blijkt een echte gathering te zijn, van instagrammers en bloggers die elkaar nog nooit in persoon hebben gezien en natuurlijk van de vele snorfans. Ook leren mensen graag dingen op een laagdrempelige manier. De creatieve workshops zaten bommetje vol en deelnemers die het niet gelukt was ertussen te komen, waren echt teleurgesteld. Daarom hebben we dit jaar twee keer zoveel op het programma staan. Ook de wat mannelijkere workshops komen dit jaar aan bod.  Een mancave ja, zodat de vrouwen rustig boeketten kunnen stylen en leren illustreren, terwijl de man bier proeft, worstendraait of leert grunten. Met kinderen die bezig gehouden worden in het circus. Fijn toch."

Nadere informatie over het programma via www.dewereldvansnor.nl
Reserveren voor de kaarten kan nu al: https://www.dewereldvansnor.nl/winkel/reservering-snorfestival/.

Wat:           Snorfestival met o.a. workshops en boeklanceringen

Waar:         Kampeerterrein de Lievelinge, Haarweg 6 in Vuren (bij Gorinchem)

Wanneer:   Zondag 20 september 2015 van 12.00 tot 18.00 uur 
(onder voorbehoud)
Deel: ' Tweede Snorfestival bij de Lievelinge in Vuren '
Lees ook