Nederlands bedrijf ePublisher biedt Duitse media bedrijven een kans


ePublisher is onderdeel van het vooruitstrevende bedrijf Now Media. Door de enorme groei, mede omdat zij 3 van de grootste 5 uitgevers in Nederland tot hun klant mogen rekenen, gaan zij over de grens.

GOIRLE, 20140513 -- Directeur Martijn Coehorst verwacht binnen een jaar 15% van de digitale, betaalde uitgaven in een app te faciliteren. ePublisher heeft de oplossing op de markt gebracht waar iedere uitgever zijn voordeel uit kan halen. Het online publiceren en interactief maken van tijdschriften, kranten, brochures, nieuwsbrieven e.d. is een koud kunstje geworden en nog betaalbaar ook. Een eigen app voor IOS en Android, en een webversie betaalbaar kunnen inzetten, wordt ineens mogelijk.

Deze snelle, effectieve en voordelige digitale, interactieve publicatie voor smart phone of tablet en PC/Mac heeft de interesse al gewekt van diverse buitenlandse bedrijven. In de apps kunnen namelijk ook abonnementen aangeboden worden, push berichten gestuurd worden en favorieten eenvoudig bewaard worden. Ook zijn losse artikelen aan te bieden, welke los te verkopen zijn of als een collectie van enkele artikelen.

Waar iedere uitgever worstelt met nieuwe business modellen, is in Nederland gebleken dat starten met een digitale uitgave het beste resultaat geeft. Het Digitale landschap verandert zo snel, dat een distributiestrategie van langer dan 3 jaar zinloos is. Om te overleven als uitgever is het hoofdzaak dat de middelen worden gebruikt die nu aansluiten. Dit is echter veelal niet mogelijk vanwege de hoge kosten van bijvoorbeeld apps. ePublisher doorbreekt dit door laagdrempelig uitgevers de kans te geven om digitaal uit geven.

ePublisher biedt resellers de mogelijkheid om nu in te stappen. In België en Nederland is dit reeds een zeer succesvol model. In Duitsland is nog ruimte voor enkele resellers.

Niet alleen grote bedrijven in Nederland maken gebruik van de ePublisher App. Ook middelgrote en kleine bedrijven. Al zeker 150 apps van diverse uitgevers zijn uitgebracht, en enige duizenden Magazins al. 60.000 Consumenten hebben al een app van ePublisher. In 2013 had 98,1% van alle huishoudens in Duitsland een tablet of laptop en een van de snelst groeiende internet activiteit is het raadplegen van informatieve media. (bron: www.destatis.de)

ePublisher heeft een uitstraling van een App maar het bereik van een PC/Mac

ePublisher biedt Duitse Media bureaus of verkoop organisaties de kans om mee te liften in deze groeiende markt. Als reseller kunnen zij zelfs de oplossing volledig onder eigen naam aanbieden.


Deel: ' Nederlands bedrijf ePublisher biedt Duitse media bedrijven een kans '
Lees ook