zondag, juni 16, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

De grootste ergernis van Nederlanders

Er zijn veel dingen waar Nederlands zich aan ergeren. Maar met vlag en wimpel, wint er een specifieke ergernis. Is het ongewenst mee roken? Zijn het de luidruchtige buren of de aldoor blaffende hond? Of zijn het scheurende automobilisten binnen de bebouwde kom? Nee! Een van de grootste ergernissen van de Nederlander, is het rondslingerend afval op straat. Iets wat we veel beter kunnen voorkomen! Toch?

Afval

Er is een manier op duurzame wijze met het afval op te gaan. Een goede manier is het inhuren van goedkope afvalcontainers. Er zijn verschillende soorten en maten. Voor groen afval, bouw en sloopafval, afval bestemd voor hout, dak afval en grof afval. Dit afval wordt vervolgens ook weer op milieuvriendelijke manier verwerkt.

Slimme afvalbakken

Er zijn afvalcontainers en afvalbakken die gewoonweg slimmer zijn dan andere afvalbakken. Zo heb je een slimme afvalbak waar het scheiden van afval heel eenvoudig is. De tekst en de kleur van de kleppen, maken zichtbaar hoe het afval te scheiden is. De afvalbak is uit te breiden, met een intelligente platform, een “Smart Waste Manager” genaamd. De intelligente afvalbakken kunnen op drukke plekken geplaatst kunnen worden. Er is zelfs een RVX sigaretten opvangbak. En deze afvalbak kan weer communiceren met Smart Waste Manager. Zo is er ook een intelligente afvalbak ontwikkeld, waarbij het afval er niet uit kan waaien. Goodbye zwerfafval!

Smart City Manager

Er is een management en monitoringsysteem die gegevens van de gebruiker van de afvalcontainer bijhoudt. Het fijne en intelligente is ook, dat als de prullenbak weer eens geleegd moet worden, de Smart City Manager dit  meldt op je app, mail, of smartphone. De intelligente prullenbak is al in 30 landen in gebruik! En hard op weg om zwerfaval op een intelligente manier te bestrijden.

Afvalbakken huren

Afval bakken worden verhuurd en middels leasecontracten aangeboden door bedrijven een verschillende gemeenten. Wanneer je wilt beschikken over een Smart City Manager, kost het je 150 Euro per maand. Een schijntje! Hierbij de vele voordelen op een rijtje: een vast bedrag per maand, die alle kosten dekken, geen grote investering, maar gespreide kosten, verbonden met de Smart City manager, de eventuele onderhoudskosten en de gemaakte schade, vallen onder de vaste lasten per maand.

Dus: wil je minder zwerfafval en minder kosten? Zeg maar tot ziens tegen een van je grootste ergernissen en plaats afvalcontainers en intelligente afvalbakken! Daar wordt je zeker vrolijk van!

Populair