M+N projecten zorgt voor wereldprimeur


DELFGAUW, 20170920 -- M+N projecten levert als eerste ter wereld een screendoek onder de naam REVOLUTION® dat zowel Cradle to Cradle™ Certified Gold gecertificeerd is als drager van een Platinum Material Health certificaat. Deze certificering van de hoogste categorie is een unicum in de branche en betekent een verdere erkenning van het duurzaamheidsbeleid van M+N Projecten en hun producten.

[M+N projecten screendoek REVOLUTION®] M+N Projecten is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in zon- en lichtwering en verduistering voor binnen. Het bedrijf heeft nadrukkelijk duurzaamheid in zijn missie opgenomen. Zo bracht M+N Projecten in 2012 de geheel nieuwe generatie zonweringsdoeken op de markt onder de naam REVOLUTION®. Het bio-based garen binnen deze productlijn bestaat voor 100% uit plantaardige grondstoffen én wordt ontwikkeld in een duurzaam productieproces.

De vraag naar duurzame producten is wereldwijd snel groeiend”, zegt Ronny Adrian, verantwoordelijk voor de productontwikkeling binnen M+N Projecten. “Klanten vragen steeds nadrukkelijker naar relevante certificeringen om er zeker van te zijn dat zij bijdragen aan een beter milieu. Duurzame productie en verwerking zijn speerpunten van ons beleid. REVOLUTION® onderstreept onze inspanningen op dit gebied.”

Over M+N Projecten
M+N Projecten, opgericht in 1993, is een toonaangevende leverancier van duurzame zon- en lichtweringsoplossingen voor binnen. Het bedrijf creëert visueel- en thermisch geoptimaliseerde werkomgevingen die mensen motiveert, inspireert en prikkelt te presteren. M+N Projecten is participant van de Dutch Green Building Council en heeft ruime ervaring met BREEAM en Cradle to Cradle projecten.

Over Cradle to Cradle
Het Cradle to Cradle (C2C) concept is een geheel nieuwe visie op duurzame ontwikkeling. Met C2C onderneemt een organisatie van wieg tot wieg in plaats van te eindigen met een niet-duurzaam product met veel afval en de daarmee gepaard gaande milieuschade. C2C heeft een geheel eigen register van duurzame producten die gecertificeerd worden van Basic tot Platinum.


Deel: ' M+N projecten zorgt voor wereldprimeur '
Lees ook