Netwerk van lokale isolatiespecialisten bestormt de Nederlandse markt


VEENDAM, 20151217 -- RegioIsolatie, de isolatiespecialist om de hoek, is het label waaronder de ervaren isolatie ondernemers Jan Grozema en Arthur Rouwenhorst vanaf 1 januari 2016 hun kennis en expertise bundelen. Gezamenlijk gaan zij Nederland helpen verduurzamen.

Vanuit de huidige vestigingen van RegioIsolatie (Veendam, Oud Beijerland en Amersfoort) wordt hard gewerkt aan de groei van de organisatie. Doelstelling is om in 2016 een landelijk dekkend netwerk van regionale isolatievestigingen te realiseren.

Over de ondernemers
Jan Grozema en Arthur Rouwenhorst hebben reeds tientallen jaren ervaring in de Europese isolatiemarkt. Na de verkoop in 2008 van de isolatiebedrijven Grozema Isolaties, Rouwenhorst Isolatie, Lintrad, Thermecon, en Totaal Isolatie Noord, aan energiebedrijf NUON werd Jan Grozema directeur van Nuon Isolatie. De samenvoeging van Nuon Isolatie en Feenstra Installatie tot Feenstra heeft niet geleid tot het gewenste resultaat en uiteindelijk heeft Jan Grozema besloten om de Feenstra organisatie te verlaten.

Een team van ervaren isolatiespecialisten uit de Feenstra organisatie heeft voor RegioIsolatie gekozen. Samen met de medewerkers van RegioIsolatie is hiermee de kwaliteit, kennis en ervaring voor de lange termijn gewaarborgd.

De doelstellingen uit de klimaattop (COP21) dwingt overheid en woningeigenaren om actief met energiebesparing aan de slag te gaan. De beide rasondernemers willen in deze verduurzaming hun steentje bijdragen.

Over RegioIsolatie
Met een breed palet aan isolatie-oplossingen biedt RegioIsolatie particuliere woningeigenaren en eigenaren van vastgoed een totaaloplossing voor isolatievraagstukken. Meer informatie over RegioIsolatie kunt u vinden op de website www.regioisolatie.nl.


Deel: ' Netwerk van lokale isolatiespecialisten bestormt de Nederlandse markt '
Lees ook