Speedheat voldoet aan alle toekomstige bouwnormen


Vloerverwarmingssysteem voor nieuwbouw en renovatie

SCHOONDIJKE (hoofdkantoor), 20160210 -- De infrarood vloerverwarming Speedheat is als eerste elektrische vloerverwarming ISSO geaccrediteerd. Hierdoor kan voor het eerst een elektrische vloerverwarming worden meegenomen in de EPC berekening en is aangetoond dat Speedheat voldoet aan de huidige norm (EPC in 2016 ≤ 0,4 en in 2020 ≤ 0,2). Bij de ISSO wordt de kwaliteit van installaties inzichtelijk gemaakt.

Klaar voor de toekomst

Speedheat biedt 100 procent efficiënte warmte en is ook in de toekomst in staatisom te voldoen aan de steeds hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Speedheat is een zeer efficiënte manier van verwarmen voor elke ruimte, tot complete (all-electric) woningen.

Speedheat is 100% infraroodverwarming

Infraroodverwarming is vergelijkbaar met de energie van de zon; een vorm van (veilige)stralingswarmte. De warmte verplaatst zich niet via de lucht (zoals bij radiatoren of convectoren), maar wordt direct opgenomen door objecten, die de warmte weer reflecteren in de ruimte. Deze warmte is direct voelbaar,  behaaglijker en bovendien gezond. 


Deel: ' Speedheat vloerverwarming voldoet aan alle toekomstige bouwnormen '
Lees ook