Energy Department versterkt directie met marketingspecialist Leon Spek


Doel: duurzame groei realiseren door professionaliseren marketing

AMSTELVEEN, 20130402 -- Marketingspecialist Leon Spek wordt per 1 april 2013 directeur Sales en Marketing van Energy Department, een bedrijf dat de energiebehoefte van groepen bedrijven bundelt. Samen met Raymond Dernier, algemeen directeur van Energy Department, wordt hij verantwoordelijk voor de duurzame groei van de succesvolle energie dienstverlener.

Vanwege de forse expansie van Energy Department en de daarmee samengaande toename van verantwoordelijkheden, achtte Dernier uitbreiding van de directie zowel wenselijk als noodzakelijk.

‘Energy Department is op een punt aangekomen waarbij de groei zo stevig is dat deze er niet meer bij of naast gedaan kan worden door de huidige mensen’, aldus Dernier. ‘Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Leon optimaal zullen slagen in de realisatie van onze strategische speerpunten voor de komende jaren: autonome groei, vergroting van het klantenportfolio en verbreding van onze diensten.’

‘Daar ligt voor mij de uitdaging met dit prachtige bedrijf. Er is nog veel groei mogelijk voor Energy Department en ik ga er samen met mijn collega’s voor zorgen dat we deze naam vaker gaan horen’, vertelt Leon Spek. ‘Mijn taak wordt de verkoop en marketing van Energy Department verder te professionaliseren. Daarnaast is een belangrijke taak om duurzame groei te realiseren en het merk Energy Department op te bouwen’.

Carrière
Met de aanstelling van Leon Spek haalt Energy Department een ervaringsdeskundige in huis. Het is niet de eerste keer dat hij met dit bijltje heeft gehakt. Leon Spek was de oprichter en is mede-eigenaar van het bedrijf ProSpex. Het bedrijf dat hij samen met zijn broer Maxim Spek binnen enkele jaren de marktleider maakte in B2B telemarketing van Nederland.

Energy Department
De complexe wereld van energie transparant maken, is de doelstelling van het bedrijf Energy Department. De onderneming richt zich specifiek op de zakelijke energieverbruikers in Nederland met zijn expertise op het gebied van energiecontracten en collectieve inkoop. 

Energy Department is een onafhankelijk collectief dat bemiddelt voor haar leden en de energiebehoefte van groepen bedrijven bundelt. Daardoor kan Energy Department via grote inkopen bij energiemaatschappijen voor een  uitstekende onderhandelingspositie zorgen.

Duurzaam Amstelveen
Energie Department ondersteunt het initiatief Duurzaam Amstelveen. Dit mooie project werkt gezamenlijk met de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn aan een energie neutrale regio in 2040.


Deel: ' Energy Department versterkt directie met marketingspecialist Leon Spek '
Lees ook