Internationale erkenning voor 'CartWinPro' in Oentsjerk


OENTSJERK, 20131007 -- Het bedrijf Knap Visuals in Oentsjerk heeft onlangs een belangrijke erkenning gekregen voor hun product 'CartWinPro'. De erkenning komt van het vooraanstaande Amerikaanse 'National Institute of Standards and Technology' (NIST).

'CartWinPro' is een Nederlands product, ontwikkeld door Knap Visuals. Het wordt gebruikt bij politiediensten en forensische (gerechtelijke) instituten in meer dan zestig landen, waaronder Australië, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Japan, Saoedi-Arabië, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Knap Visuals is een klein bedrijf in Oentsjerk dat producten ontwikkelt op het gebied van forensische wapenleer. Vanaf 1985 werd er aan het product, dat nu de erkenning heeft gekregen, gewerkt.

Directeur Marinus Knap is blij verrast met de erkenning. “We zijn er in Friesland klein mee begonnen, maar hebben nu een internationaal team om ons heen dat met ons samenwerkt. In de wereld waarin de rechtspleging iets voorstelt draait ons product goed. Daar zijn we trots op.”


Deel: ' Internationale erkenning voor 'CartWinPro' in Oentsjerk '
Lees ook