Zomerdansen in de winter met de Whoosah


Uniek in Den Haag en omstreken

Den Haag, 20130219 -- Uniek in Den Haag en omstreken! Whoosah is de enige strandtent in Den Haag en omstreken die in de koude wintermaanden doorgaat met het organiseren van feesten. De welbekende zondagavond bij de Whoosah is een echt Haags fenomeen en daarom reden genoeg om door te gaan in de wintermaanden. Het zomerdansen in de winter wordt georganiseerd op de meest unieke locaties in Den Haag met grote internationale deephouse artiesten als Ame, Betoko en binnenkort H.O.S.H. Tot op de dag van vandaag zijn alle voorgaande edities volledig uitverkocht en hunkert het hongerige publiek alleen nog maar naar meer.

Whoosah is de enige strandtent in Den Haag en omstreken die in de koude wintermaanden doorgaat met het organiseren van feesten.Daarom wordt er op 2 maart nogmaals een dikke wintereditie georganiseerd in het Opera zalencentrum in Den Haag.

Hiervoor wordt er niemand minder dan H.O.S.H. uitgenodigd. H.O.S.H. is aangesloten bij Diynamic, een internationaal platenlabel dat Nederland de afgelopen jaren veroverd heeft en zich tot de grotere labels in dit land mogen noemen. De man verkocht samen met zijn Diynamic crew al twee feesten op de Naturel volledig uit en staat garant voor een monster dj set waarbij menig mens zich letterlijk het zweet in de naad danst. Naast H.O.S.H. nemen residents Warren Fellow en Flowers Greenfield hun plaats achter de draaiende tafels in en zorgen voor een heerlijke opwarmer van deze nu al legendarische avond.

Kortom, soulvolle deephouse met een vleugje disco waar de swing als honing vanaf druipt. Mis dit niet en koop snel je kaartje voordat het uitverkocht is!

Wat:   H.O.S.H.(extra lange set), Warren Fellow, Flowers Greenfield
Waar: Opera zalen centrum, fruitweg 28, Den Haag
Tijd:    21.00 tot 05.00

TICKETS via ticketscript.nl

► Early-bird: 12.50,- (UITVERKOCHT)
► Normal ticket (voor 22:30 naar binnen): 15,-
► Late-bird (voor/na 22:30 naar binnen): 20,-


Deel: ' Zomerdansen in de winter met de Whoosah '
Lees ook