Terugroepactie Pinell GO DAB+ radio


EINDHOVEN, 20151104 -- Het Noorse merk Pinell roept alle GO DAB+ radio’s terug die in Nederland verkocht zijn tussen november 2014 en september 2015. De reden hiervoor is een geconstateerde fabricagefout in de, door een derde partij geleverde, batterij. In zeldzame gevallen kan dit leiden tot oververhitting. In Noorwegen heeft het probleem zich voorgedaan bij 14 van de bijna 50.000 verkochte radio's. In Nederland hebben zich nog geen problemen voorgedaan. Nederlandse consumenten die een Pinell GO gekocht hebben kunnen hun radio kosteloos opsturen naar Quantis Electronics, importeur van Pinell. Zij ontvangen een nieuwe radio met een andere batterij.

Voor Pinell staat de veiligheid van haar klanten voorop. Vandaar dat het merk uit eigen beweging heeft besloten om de Pinell GO terug te roepen. Pinell vraagt hun klanten om de GO niet meer te gebruiken en deze volgens de voorgeschreven procedure te retourneren.

Nederlandse consumenten die een Pinell GO hebben gekocht kunnen contact opnemen met de helpdesk van Quantis Electronics.  

Quantis Electronics helpdesk:
tel. 085 – 5000401
Bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 – 12.00 uur / 13.00 – 16.00 uur

De consument ontvangt een retourverpakking waarmee de Pinell GO kosteloos opgestuurd kan worden.

Quantis Electronics B.V. - Vaalserbergweg 317 - 5628 CH Eindhoven
www.digitaleradiospecialist.nl


Deel: ' Terugroepactie Pinell GO DAB+ radio '
Lees ook