Eerste Nederlandse Cam-Playback wedstrijd van start

ROTTERDAM, 20060403 -- Gisteren is op www.funkyidol.nl de allereerste online Cam-Playback wedstrijd in Nederland van start gegaan. Sinds vorige week zondag konden bezoekers van de websites www.funkybabes.nl en www.funkyhunks.nl hun eigen films insturen.


Het enige wat deelnemers nodig hebben is een webcam of digitale camera en een dosis lef.
De jury heeft uit alle inzendingen de eerste 7 deelnemers gekozen en biedt nu heel Nederland de kans om n van de overige 9 deelnemers te worden van deze Idol Battle.

Deze manier van 'battlen' is 'overgewaaid' vanuit Australi waar eenzelfde soort competitie loopt. De eerste Battle daar is gewonnen door het Nederlandse duo Pomme & Kelly.

In Nederland is dus sinds gisteren de allereerste Battle gestart. Deze gaat tussen de Pinty Boys (twee zeer humoristische jongens) met het nummer 'Pinty' en Roxy, die een complete clip heeft gemaakt van het nummer 'Bootylicious' van Destiny's Child.

'Het is gewoon vreselijk leuk om een wedstrijd als deze te organiseren. www.funkybabes.nl is met meer dan 125.000 profielen in een hele korte tijd n van de grotere profielensites van Nederland geworden. Doordat ik direct in contact sta met zo'n grote groep jongeren wist ik al snel dat het door veel jongeren ontzettend leuk gevonden zou worden. Het leuke is dat mensen die niet kunnen zingen maar wel een goede of leuke performance hebben, mee kunnen doen en kans maken om de eerste Funky Idol te worden. Bovendien gaat de winnaar er met een reischeque ter waarde van 750,= vandoor. M.a.w. iedereen maakt kans om te winnen, aldus Emanuel van www.funkybabes.nl '

De Finale van de FunkyIdol Battle is op 31 mei aanstaande, waarin de 2 overgebleven deelnemers zullen strijden om de eerste Funky Idol titel van Nederland. Op een spetterende Funky Idol Party in Juni zal de eerste winnaar live bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie:

Emanuel (beheerder www.funkybabes.nl)
010-8425504
info@funkybabes.nl

Deel: ' Eerste Nederlandse Cam-Playback wedstrijd van start '
Lees ook