Muziektheatervereniging Amuze viert tweede lustrum met wervelende show


De bekroonde muziektheatervereniging Amuze speelt van 5 t/m 14 juni 2008 "De Laatste Show" in een bijzondere setting op De Vechtclub

UTRECHT, 20080520 -- De Laatste Show is de nieuwe voorstelling van muziektheatervereniging Amuze. Het is een vernieuwende en muzikale voorstelling gebaseerd op de film A Prairie Home Companion, de laatste film van Robert Altman. De voorstelling gaat over een laatste live-varit-radioshow in het midden van Amerika bij een klein radiostation met gasten die zijn uitgegroeid tot plaatselijke beroemdheden, maar nooit werkelijk zijn doorgebroken. Met dit gegeven als inspiratie wordt er een verhaal geschreven waarin een humoristisch en soms pijnlijk beeld geschetst wordt van de mensen voor en achter de schermen van deze show.

Het is een verhaal vol muziek, geluid, persoonlijke belevenissen en verhalen over dood en afscheid, altijd met humor en melancholie. De plaatselijke line-danceclub treedt op, er zijn hoorspelen te horen, reclamespots worden live ingezongen, en nog veel meer. Maar in de coulissen en kleedkamers speelt zich het werkelijke leven af van de artiesten en medewerkers. Zij wachten, vertellen elkaar verhalen, worden verliefd, zingen liedjes, halen herinneringen op, vechten ruzies uit. Dit alles met veel swingende muziek uit Amerika, het land van cowboys en indianen, blues, country en soul. De show wordt u aangeboden door Powdermilk Biscuits, Ducktape, Good Coffee, Rhubarb Pie, Mel's Big Boy Buffet, Happy Baked Beans en niet te vergeten Fred Barrel, de vertrouwde naam in ongedierte bestrijding.
Meer informatie op www.amuze.org

Tussen 5 en 14 juni wordt de voorstelling 7 keer opgevoerd. De laatste voorstelling op 14 juni wordt afgesloten met een spetterend lustrumfeest.

Speeldata : 5, 6, 7, 8 en 13, 14 juni om 20.30 uur; zaterdagmatinee 14 juni om 15.00 uur.
Locatie : De Vechtclub, Brailledreef 9 te Utrecht; routebeschrijving op www.amuze.org
Kaarten : Reserveren via de Amuze website www.amuze.org
Prijs : 10

Amuze
Stichting Amuze is een enthousiaste muziektheatervereniging van 12 spelers en 5 muzikanten uit Utrecht. Dit jaar zal Amuze haar tiende muziektheaterproductie op de planken brengen. Amuze heeft zich elk jaar weer weten te bewijzen; zo heeft Amuze diverse malen, en voor de laatste keer in 2007, het Utrecht Amateur Theaterfestival gewonnen.


Deel: ' Muziektheatervereniging Amuze viert tweede lustrum met wervelende show '
Lees ook